Ambassadeursprogramma

Overtuig je vrienden en ontvang beiden leuke voordelen

Draag een nieuwe klant aan en ontvang een beloning bij elk afgesloten contract.

Hier bij MisterGreen, geloven we dat delen werkt. Delen om samen ervoor te zorgen dat iedereen elektrisch gaat rijden, en omdat mogelijk te maken hebben we jou nodig.

Het concept is simpel draag een nieuwe klant voor en ontvang hiervoor een beloning. Benieuwd naar de spelrgels scroll dan verder. Geen uitleg nodig, claim dan jouw url hieronder.

Hoe werkt het?

Als klant van MisterGreen heb je een persoonlijke ambassadeurscode. Met deze code kan je iemand die nog geen klant is eenmalig €150,- cashback geven op een nieuw, afgesloten leasecontract voor de Tesla Model S, X of 3.

Het mooie is: jij verdient hier zelf ook €150,- mee! Het bedrag wordt op jullie bankrekening gestort nadat jouw aangedragen klant de Tesla in ontvangst heeft genomen.

Klik hieronder om jouw code te claimen en deel deze met de potentiële klant!

"Ik ben een groot fan van Tesla en Elon Musk. Ik rij al jaren Tesla en probeer anderen te enthousiasmeren, via mijn eigen netwerk maar ook via Facebook, LinkedIn en Twitter. Als ambassadeur is het leuk om er zelf iets voor terug te krijgen en om andere een extra voordeeltje te geven."

— Tech Bakery BV - Jeffrey Werner