Tesla Model 3 levering krijgt vorm in Amerika

Afgelopen maand heeft Tesla een nieuw gebouw gekocht in Marina Del Rey (Los Angeles). Dit gebouw biedt aan aantal grote magazijnen en kantoorgebouwen en zal, zoals Tesla onlangs heeft aangegeven, de nieuwe Tesla Store worden in de regio. Nu het moment van levering van de Model 3 aan reguliere klanten steeds dichterbij komt, lijkt deze locatie op dit moment vooral een opslagplaats voor de Model 3.

Opslag

Op een locatie vlakbij het Tesla Design Center in Hawthorne (Californië), waar de onthulling van de Tesla vrachtwagen en nieuwe Roadster plaatsvond, is namelijk een groot aantal Tesla Model 3's gespot. In totaal zijn er bij deze locatie ruim 20 Model 3's tegelijk gespot. En nu zijn er bij Tesla's nieuwe locatie in Marina Del Rey nog eens ruim 30 Model 3's bijgekomen.

Los Angeles is een belangrijke afzetmarkt voor Tesla. De locatie voor deze nieuwe Tesla Store is dan ook niet toevallig. En zeker met de komende leveringen van de Model 3 zal deze nieuwe Tesla-locatie een belangrijke rol gaan spelen.

Ethan Cushing, die langs deze locatie reed, zag de Model 3's staan en heeft hiervan een aantal foto's genomen.

MisterGreen

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor de Tesla Model S of X? Klik dan hier. Voor de Tesla Model 3 kan je hier een vrijblijvende offerte aanvragen.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery