3 redenen waarom je een elektrische Tesla wil rijden

MisterGreen maakt het leasen van een Tesla makkelijk en zorgeloos. Dit doen wij door alle Tesla's met leasecontracten aan te bieden met een full service pakket.

Nooit meer tanken

Stap over naar een Tesla en je hebt geen last meer van hoge kosten bij de benzinepomp. Daarbij is laden vrijwel altijd goedkoper dan benzine- of dieselrijden. Laad thuis, via het openbare netwerk of Tesla's Superchargernetwerk met meer dan 600 snelladers in Europa.

Veiligheid op het hoogste niveau

Het chassis van iedere Tesla heeft veel veiligheidsvoordelen. Zo ligt het zwaartepunt ideaal, is het praktisch onmogelijk om over de kop te slaan en blijft de controle in noodsituaties perfect in jouw handen. Daarnaast zijn er acht camera's die alles om jouw heen constant in de gaten houden en waken voor de passagiers en jouw veiligheid! Lees meer op de website van Tesla.

Chassis met kreukelzones

Een supercomputer op wielen

Het meest geavanceerde autonome rijsysteem ter wereld maakt gebruik van de supercomputers in een Tesla. Binnen in Tesla's kan je gebruik maken van het gigantische touchscreen dat net zo snel en intuïtief werkt als jouw smartphone. Het grootste voordeel van een Tesla is dat de auto nooit verouderd, door constante over-the-air software updates maak je altijd gebruik van de nieuwste en beste software in de auto. Zo heeft Tesla onlangs een update uitgebracht waarmee de range van de Model 3 werd vergroot puur door een software-update!