Tip: plan zo snel mogelijk jouw bandenwissel afspraak in!

Doe dit op tijd, want je bent niet de enige. Volgens Kwik-Fit wisselen jaarlijks 3,2 miljoen Nederlanders van zomer- naar winterbanden en andersom! Om drukte bij de bandenspecialisten te voorkomen wordt dus aanbevolen om ruim op tijd je afspraak in te plannen.

Aanbevolen bandenspecialisten:

MisterGreen beveelt Euromaster, Kwik-Fit en Profile Tyrecenter aan.
Via onderstaande links kan je direct je afspraak inplannen:

Lease je een Model 3 bij MisterGreen én heb je winterbanden opgenomen in je leasecontract?

Dan hebben we iets leuks voor je! Speciaal voor jou als klant hebben wij een overeenkomst gemaakt met de mobiele bandenspecialist. Deze komt, als je dus winterbanden hebt opgenomen in je leasecontract, zonder extra kosten bij jou op locatie om de banden voor je te wisselen. Klik op deze link om hier gebruik van te maken. Toch liever zelf naar de bandenspecialist? Plan dan zelf de afspraak bij jouw bandenspecialist.

Nog geen winterbanden in je huidige leaseovereenkomst en wil je deze graag hebben?

Stuur dan een email naar contractbeheer@mistergreen.nl om je leaseovereenkomst uit te breiden met winterbanden. Vervolgens sturen wij je zo snel mogelijk een prijsopgave en de locatie waar je jouw winterbanden kunt laten monteren. Tot slot kan je zelf een afspraak maken voor montage.

Meer weten over onze winterbandenregeling of heb je vragen, bijvoorbeeld bij welke bandenspecialist je banden liggen? klik dan hier.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery