Nog een Tesla rijden in 2019? Dan moet je er voor oktober bij zijn

Gegarandeerd dit jaar nog een Tesla Model 3 rijden met 4% bijtelling? Zorg er dan voor dat wij jouw bestelling vóór 7 oktober bij Tesla kunnen plaatsen.

Deadline 7 oktober

Na 7 oktober kan Tesla niet garanderen dat je de auto nog in 2019 op je oprit hebt staan. Tesla heeft via de mail haar relaties op de hoogte gesteld van dit gegeven.

Wanneer je jouw Tesla ná 2019 ontvangt, zal dit voor jou veel duurder uitvallen. Dinsdag 17 september werd de Miljoenennota gepresenteerd tijdens Prinsjesdag. Het gunstige bijtellingstarief van 4% wordt verhoogd naar 8%. Wanneer je voor 7 oktober bestelt kan je jaarlijks dus duizenden euro's per jaar besparen. Wij raden de twijfelaars onder ons dus aan om de knoop op korte termijn door te hakken.

In 2019 vallen alle volledig elektrische auto’s onder het bijtellingstarief van 4% over de eerste €50.000,- van de cataloguswaarde als je de auto vóór 1 januari 2020 in ontvangst neemt. Op deze manier kan je nog 5 jaar gebruik maken van deze gunstige bijtellingscategorie. Onze favoriet? De Tesla Model 3. Lees hier waarom.

Ben je nu overtuigd? Bestel dan binnen 5 minuten jouw Tesla Model 3 via onze online configurator.

Een voordeel: of je nu voor of na oktober bestelt; je draagt sowieso bij aan het elimineren van fossiele brandstoffen voor mobiliteit!

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery