Je bent niet ingelogd

Login om de voortgang van je voorstellen te zien.

Log hier in

Tesla Model S 2021 refresh

Tesla's volledig elektrische sedan, de Tesla Model S, krijgt in 2021 hoogstwaarschijnlijk een vernieuwing van het ontwerp; een ‘refresh’.

Het YouTube-kanaal The Kilowatts deelde beelden van een getweakte versie van Tesla's auto, zoals gespot op de wegen van Palo Alto. In deze stad in Californië staat het hoofdkantoor van het bedrijf en het is bekend dat Tesla aankomende voertuigen test op nabijgelegen wegen. Bekijk de video onderaan dit blog.

Model S refresh

Op de beelden in de video zie je de facelift die Tesla heeft gedaan. Alle chromen accenten zijn, net zoals bij de Model 3 refresh, vervangen voor zwarte accenten. Dat wordt ‘Chrome Delete’ genoemd. We zien een set nieuwe koplampen, de auto lijkt iets breder dan zijn voorganger en we zien ook een nieuwe diffuser.

Tekst loop door onder de afbeelding

De Model S Long Range Plus gaat nu al 3,8 seconden van 0 naar 100 km/u, de Performance al in 2,5 seconden. Er komt een nieuwe Tesla Model S Plaid Model uit met een actieradius van meer dan 840 kilometer en gaat in 2,1 seconden van 0 naar 100 km/u. We zijn benieuwd welke technische tweaks Tesla gaat doorvoeren in de Model S Refresh 2021. Graag zien we ook een optimalisatie in de actieradius, zodat het vlaggenschip van Tesla nog meer kan concurreren met fossiele brandstof auto's als het gaat om range.

Concurrentie in 2021

Dat de Model S in 2021 concurrentie krijgt is onvermijdelijk. Met de nieuwe Lucid Air, die al vanaf $69.900 beschikbaar wordt in de Verenigde Staten en Rivian R1T en R1S, die hoogstwaarschijnlijk in 2022 naar Europa komen moet Tesla zijn best doen. Ondanks de concurrentie geloven wij volop in Tesla omdat de elektrische autofabrikant op het gebied van autonoom rijden met Full Self-Driving mijlenver voor ligt op de concurrentie. Wij zijn bezig om een robot taxi-fleet op te bouwen, althans dit is één van onze bedrijfsdoelen, en daarvoor is Tesla dé partij die nu en in de toekomst een monopoliepositie op de markt heeft.

Bekijk de video

Mis geen enkele blog

Meld je aan voor onze blog-feed en ontvang een seintje als we een nieuw blogartikel online plaatsen.

MisterGreen gebruikt jouw gegevens om je 1x per maand de meest recente blogs te sturen. Je kan op ieder moment uitschrijven.