Over mij

Ik begon bij MisterGreen als Chief Marketing Officer, voordat ik de overstap maakte naar CEO. Ik ben erg gelukkig en trots dat Mark en Florian mij de dagelijkse leiding van het bedrijf toevertrouwen. Samen met het managementteam van MisterGreen is het mijn taak ervoor te zorgen dat de dagelijkse gang van zaken gelijke tred houdt met hun visie en ambities!

Ik ben verantwoordelijk voor alle dagelijkse strategische, tactische en operationele zaken van MisterGreen. Daarnaast werk ik ook samen met onze Founders Mark en Florian om hen te ondersteunen bij hun zoektocht naar nieuwe bedrijfsontwikkeling en visie.

E-mail

Of mail mij persoonlijk via: caroline@mistergreen.nl

Waar ik vroeger topsport beoefende op het hockeyveld, beoefen ik nu topsport met een fantastische club mensen om mij heen! Alle collega's werken samen en helpen elkaar. Het meest recente voorbeeld is dat ik een lekke band had, maar mijn drie kinderen moest ophalen van de crèche. Ik was helemaal gestrest! Niet één maar drie collega's probeerden te helpen; ik wisselde van auto met een collega, die vervolgens wachtte op de nieuwe band, zodat ik mijn kinderen op tijd kon ophalen. Het is dus niet eens specifiek werkgerelateerd, maar gewoon het feit dat we mensen zijn die voor onze "eigen" mensen zorgen. Daar hou ik van!