De Tesla Model 3 tentoongesteld

Tesla maakt het voor het Amerikaanse publiek mogelijk om echt kennis te maken met de Tesla Model 3. Tesla plaatst namelijk in Los Angeles en Palo Alto een Model 3 in het winkelcentrum. Hierdoor kunnen de mensen de Model 3 van dichtbij bekijken en plaatsnemen in de auto.

Primeur

De auto van binnen bekijken en ervaren was tot voor kort alleen mogelijk voor Tesla-werknemers en insiders. Naast het feit dat reguliere klanten hun eigen Tesla Model 3 nu geleverd krijgen, begint Tesla de auto ook beschikbaar te stellen aan de reguliere klanten. De Model 3's in het winkelcentrum zijn de eerste twee openbare plekken waar Tesla de auto aan reguliere klanten laat zien.

Locaties

De auto's zullen zowel in Los Angeles als in Palo Alto te zien zijn in een winkelcentrum. Dat Tesla voor deze twee locaties heeft gekozen is vanwege het feit dat in deze regio's veel Model 3 reserveringhouders wonen. Nu de productie steeds verder toeneemt, zal Tesla meer auto's tentoonstellen verspreid door het hele land.

Belangstelling

Direct na de opening van de twee locaties, vormden zich lange rijen om de Tesla Model 3 te kunnen bekijken. De belangstelling werd zo groot dat er een wachtrij moest worden gevormd door middel van dranghekken. Ook kregen de mensen op een gegeven moment nog maar een bepaald aantal minuten om de auto te bekijken.

Tesla Model 3 bestellen

Maak nu nog gebruik van een vroeg reserveringsnummer bij MisterGreen en rijd hierdoor als een van de eerste in Nederland de Tesla Model 3. Sluit je aan bij de 'Club van 1.000' van MisterGreen.

Op de hoogte blijven?

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief van MisterGreen.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery