Eerste Tesla Model 3’s officieel in Nederland!

Tesla heeft afgelopen vrijdag 16 november officieel de eerste Model 3’s gepresenteerd in Nederland. Tesla maakte via verschillende kanalen bekend dat zij de Tesla Model 3 voor het publiek beschikbaar zou stellen in de Tesla stores in Amsterdam en Rotterdam. Uiteraard was MisterGreen erbij in de Tesla Store in de PC Hooftstraat in Amsterdam. Lees verder voor de eerste impressies en foto’s.

Tesla Model 3 in de Tesla Store, PC Hooftstraat Amsterdam

De Tesla Model 3 die nu te bezichtigen is in de Tesla Store in de PC Hooftstraat is een fraai rood exemplaar met 19 inch sport-velgen, zwart leder interieur en houten sierlijst. Iedereen is welkom om de Tesla Model 3 te bezichtigen, zowel reserveringshouders als mensen die de Model 3 nog niet hebben besteld. Het is nog niet bekend tot hoe lang de Tesla Model 3 te zien blijft in de stores dus zorg ervoor dat je de auto één van deze dagen gaat bekijken!

"Psst wil jij straks als één van de eerste in Nederland rondrijden in de Tesla Model 3? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij MisterGreen!"

Tesla Model 3 exterieur

Het exterieur van de Tesla Model 3 is erg fraai. De auto is kleiner dan de Model S maar alles behalve klein te noemen. Qua formaat is de Tesla Model 3 vergelijkbaar met een BMW 3-serie of Audi A4 maar mogelijk nog iets groter. Nog een grappig verschil ten opzichte van de Model S, de Tesla Model 3 is nog aerodynamischer dan zijn grote broer! Wat verder opvalt is dat de lijn die zichtbaar is in de koplamp doorloopt over de motorkap en zijkant van de auto. Tot slot verschillen ook de portiergrepen van de Model 3 met die van de Model S. Ze komen niet automatisch naar buiten maar zijn verzonken in het design. Wanneer één zijde van de greep wordt ingedrukt kan je het portier openen.

Mooi rood = niet lelijk

De 19" Sportvelgen staan de Tesla Model 3 zeer fraai

Tesla Model 3 interieur

Het interieur van de Tesla Model 3 bevat slechts twee knoppen die op het stuurwiel zitten. De reden hiervoor is simpel. Het interieur raakt namelijk op deze manier nooit ‘outdated’. Door software updates kunnen de toepassingen van deze twee knoppen namelijk eindeloos worden uitgebreid. Gecombineerd met het touchscreen kun je alles in de auto bedienen. Verder heeft de Model 3 een bijna geheel glazen dak dat veel licht binnenlaat en een ruimtelijk gevoel geeft. Tot slot voelt het interieur zowel minimalistisch als luxe aan door de lederen stoelen en houten sierlijst.

Het horizontale touchscreen is zeer goed toegankelijk en werkt snel

Niet de allereerste Tesla Model 3 in Nederland

Vandaag is weliswaar de officiële eerste onthulling van de Tesla Model 3 in Nederland. Maar via onofficiële wegen was de Tesla Model 3 al eerder gespot op de Nederlandse wegen. Eerder schreven wij al over een Nederlandse Tesla Model 3 die werd gespot op de wegen rond de fabriek in Tilburg. Daarnaast mogen we natuurlijk ook niet het bezoek aan MisterGreen van de Amerikaanse You You met zijn Tesla Model 3 niet vergeten.

Tot slot...

Helaas is het nog niet mogelijk om een proefrit te maken in de Tesla Model 3. Het gaat namelijk om een Amerikaanse versie. Wij verwachten dat Tesla rond het begin van 2019 reserveringshouders de kans gaat geven om hun configuratie door te geven. De eerste leveringen in Nederland zullen, volgens de verwachting, tegen het einde van het eerste kwartaal van 2019 plaatsvinden. Wil jij dat deze auto dan ook bij jou op de stoep staat? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery