Eindejaarsactie: 6 maanden Tesla occasion leasen voor bodemprijs

Tegen het einde van het jaar is MisterGreen in een vrijgevige bui. Misschien komt het door de feestdagen...misschien omdat wij graag iedereen in een Tesla willen zien. Heb jij al een tijdje interesse in een Tesla Model S maar vond je deze eerder te duur? Heb je met smart gewacht op de Tesla Model 3 maar ben je geschrokken van de prijzen van de eerst geleverde ‘Long Range’ variant? Dan hebben wij misschien wel een leuk kerstcadeau voor je…

MisterGreen Eindejaarsactie

Tot eind dit jaar kan jij een Tesla Model S occasion met een kort 6 maanden contract afsluiten vanaf € 900,- per maand en 4% bijtelling (zolang de voorraad strekt). Wees snel, want de actie loopt tot 28 december en sommige auto's zijn al vergeven.

Let op: je moet dit jaar nog kunnen uitrijden!

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan hier.

Wil je eerst liever het aanbod zien? Klik dan hier. Alleen de auto's met de oranje 'Eindejaarsactie' banner doen mee aan deze campagne.

Tesla occasion als voorloper op goedkopere Tesla Model 3?

Deze eindejaarsactie is ideaal voor geïnteresseerden in de Tesla Model 3 die niet meer kunnen wachten om nu al elektrisch te gaan rijden. De duurdere, ‘Long-Range’ Tesla Model 3 wordt in februari geleverd. De goedkopere ‘Standard’ en ‘Mid-Range’ varianten laten nog even op zich wachten...Kan jij hier niet meer op wachten? Lease dan nu voor een korte periode een Tesla occasion tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery