Nooit meer rijden met brandstof: #EndFossilFuel

Dat is onze missie. MisterGreen rust niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is.

#EndFossilFuel

Hier schrijven we niet alleen online over, maar dit is ook te zien op de gevel van ons pand in Amsterdam. Ga je met de pont, het cruiseschip of je rubberboot over het IJ dan kom je onze nieuwe hashtag tegen.

Hoe MisterGreen een einde probeert te maken aan fossiele brandstoffen in vervoer? Door complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden. En niks rijdt natuurlijk beter dan een Tesla.

Gegarandeerd dit jaar nog een Tesla Model 3 rijden met 4% bijtelling? Zorg er dan voor dat wij jouw bestelling vóór 7 oktober bij Tesla kunnen plaatsen. Na 7 oktober kan Tesla namelijk niet garanderen dat je de auto nog in 2019 tegen dit gunstige tarief op je oprit hebt.

Wil jij ook stoppen met het uitstoten van fossiele brandstoffen in jouw dagelijks vervoer? Met onze configurator kan je jouw nieuwe Model 3 al binnen 5 minuten bestellen!

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery