MisterGreen Fast Charging Network

Snelladen langs de snelweg

MisterGreen heeft sinds 2012 haar eigen snellaadnetwerk langs de Nederlandse snelweg. Klanten van MisterGreen kunnen hier voordelig snelladen. Onze 20 eigen snellaadstations hebben een laadsnelheid van maar liefst 250 kilometer per uur, dit houdt in dat de actieradius van je elektrische auto binnen een uur tot maar liefst 250 kilometer wordt aangevuld. Langzaam ladende laadpalen halen slechts 15 tot 25 kilometer per uur. Vraag direct een pas aan hieronder of scroll verder naar beneden voor informatie over locaties en tarieven.

Wil je ook gebruik maken van onze snellaadstations? Laat het ons dan weten via onderstaande knop.

Waar liggen onze snellaadstations?

Onze snellaadstations zijn gelegen langs de Nederlandse snelwegen, voornamelijk in de Randstad. Daar worden immers de meeste kilometers gereden. Door gebruik te maken van onze snellaadstations kan je zorgeloos heel Nederland doorkruisen. Onze stations zijn natuurlijk geintergreerd in de meeste navigatie systemen. Klik hier voor de exacte locatie van onze stations.

Onze laadstandaarden

MisterGreen kiest alleen voor A-locaties langs snelwegen in in Nederland. De snellaadstations zijn voorzien van zonnepanelen en wekken zo 100 procent duurzame energie op. Bij al onze snellaadstations zijn alle laadstandaarden aanwezig (CSS Combo, CHAdeMO en Mennekes type 2) en is maximaal vermogen beschikbaar. Voor Tesla’s hangt er altijd een CHAdeMO Adapter klaar om tot maximaal 250 kilometer per uur op te laden. Bekijk het overzicht van onze laadstations voor meer informatie over de individuele stations.

Overzicht snellaadstations

Tarieven snelladen

Het tarief dat je betaalt voor laden is sterk afhankelijk van de leverancier van je laadpas en of je gebruik maakt van de snellaadfunctie. Wil je vooraf weten welk tarief je betaalt voor je stroom? Maak dan gebruik van de Smoov app en Direct Payment service van Vandebron. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Met de Smoov app betaal je 69 cent per kWh bij onze snellaadstations.

Vraag jouw laadpas aan

"MisterGreen is een uitstekende gespecialiseerde leasemaatschappij. Zij zorgen er niet alleen voor dat Nederland elektrisch kan rijden, maar MisterGreen verzorgt zelfs de zeer nodige snellaadinfrastructuur, prachtig strategisch bedacht!"

— Joris de Roo - City State BV in Amsterdam