MisterGreen Fast Charging Network

Snelladen langs de snelweg

MisterGreen heeft sinds 2012 haar eigen snellaadnetwerk langs de Nederlandse snelweg. Klanten van MisterGreen kunnen hier voordelig snelladen. Onze 20 eigen snellaadstations hebben een laadsnelheid van maar liefst 250 kilometer per uur, dit houdt in dat de actieradius van uw auto binnen een uur tot maar liefst 250 kilometer wordt aangevuld. Langzaam ladende laadpalen halen slechts 15 tot 25 kilometer per uur.

Wilt u ook gebruik maken van onze snellaadstations? Laat het ons dan weten via onderstaande knop.

Waar liggen onze snellaadstations?

Onze snellaadstations zijn gelegen langs de Nederlandse snelweg, voornamelijk in de Randstad. Daar worden immers de meeste kilometers gereden. Door gebruik te maken van onze snellaadstations kunt u zorgeloos heel Nederland doorkruisen. Onze stations zijn natuurlijk geintergreerd met uw navigatie systeem. Klik hier voor de exacte locatie van onze stations.

Transparant

Het tarief dat u betaalt is sterk afhankelijk van de leverancier van uw laadpas en of u gebruik maakt van de snellaadfunctie. Wilt u vooraf weten welk tarief u betaalt voor uw stroom? Maak dan gebruik van de Smoov app en Direct Payment service van Vandebron en zie voordat u gaat laden precies welk tarief van toepassing is, zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Hier vindt u een overzicht van alle tarieven die gelden bij normale laadpalen.

Tarieven snelladen

Snellaadstations hebben een laadsnelheid van maar liefst 250 kilometer per uur, dit houdt in dat de actieradius van uw auto binnen een uur tot maar liefst 250 kilometer wordt aangevuld. Langzaam ladende laadpalen halen slechts 15 tot 25 kilometer per uur. De kosten voor het opladen van uw elektrische auto door middel van een snellader in verhouding tot een reguliere laadpaal liggen dan ook hoger. Snelladers zijn duurder in aanschaf, installatie, onderhoud en beheer dan reguliere palen. Hier vindt u een overzicht van alle tarieven die gelden bij onze snellaadlocaties.

"MisterGreen is een uitstekende gespecialiseerde leasemaatschappij. Zij zorgen er niet alleen voor dat Nederland elektrisch kan rijden, maar MisterGreen verzorgt zelfs de zeer nodige snellaadinfrastructuur, prachtig strategisch bedacht!"

— Joris de Roo - City State BV in Amsterdam