Feestmoment: onze 1.000ste Tesla (Elon Musk feest met ons mee!)

Dat het goed gaat met de elektrische auto zal niemand zijn ontgaan. Enige tijd geleden werd er door ons en andere media al geschreven over het feit dat er in het eerste kwartaal van dit jaar al meer dan twee keer zoveel elektrische auto’s werden verkocht vergeleken met het eerste kwartaal van 2017. Nu is er nog een feestmoment: MisterGreen’s duizendste Tesla in de lease. Dit feestmoment is niet onopgemerkt gebleven...lees verder.

De missie van MisterGreen

MisterGreen rust niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is! Om dit te bereiken zijn we in 2008 gestart met onze missie: de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen, door complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden. Vanaf 2012 zijn we begonnen met het aanbieden van leasecontracten voor de Tesla Model S gevolgd door de Tesla Model X (de Tesla Model 3 is ook bij ons te leasen!). Op uitnodiging van de provincie Noord-Holland zijn we in 2012 naar de Tesla fabriek in Fremont gegaan. De fabriek was toen pas net opgestart en slechts een fractie van wat het nu is. De rondleiding was grotendeels nog door een donkere oude fabriek van General Motors. De eerste Tesla's kwamen in september 2013 in Nederland. Nu kunnen we in 2018 dus de duizendste Tesla in onze vloot verwelkomen. Een mooi moment om bij stil te staan:

Elon Musk viert ons feestmoment mee

Elon Musk staat erom bekend dat hij veel gebruik maakt van Twitter en ook wel eens reageert op Tweets van klanten. Wij hadden dit genoegen tot op heden nog niet gehad. Totdat we opeens een ‘like’ van ‘the man himself’ voorbij zagen komen op onze Tweet.

Helaas was het geen reactie, anders hadden we hem meteen kunnen vragen naar de verwachte eerste levering van de Tesla Model 3 in Nederland. Maar wie weet krijgen we deze kans nog in de toekomst!

Niets missen van nieuws rondom Tesla, MisterGreen en andere elektrische auto’s? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery