Fiat 500e Cabrio

De volledig elektrische Fiat 500e Cabrio

Levering in 2020

In oktober 2020 komt de nieuwe Fiat 500e op de markt. De Fiat 500e ziet er herkenbaar uit maar is onderhuids flink veranderd. Hij staat op een geheel nieuw platform dat hem 6 centimeter langer én breder maakt dan zijn voorganger. Onder de motorkap ligt een elektromotor van 119 pk en in de bodem van het voertuig is een 42 kWh batterij verwerkt. Daarmee moet hij tot wel 320 km kunnen rijden zonder te hoeven laden. Dat is bijzonder veel voor een kleine stadsauto en meer dan genoeg voor de gemiddelde leaserijder.

Specificaties

Acceleratie (0-100 km/u)
9 seconden
Topsnelheid
150 km/u
Totaal vermogen

88 kW (120 pk)

Aandrijving
Voor
Actieradius

250 km (WLTP = 320 km)

Zitplaatsen
4 personen

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen Electric Lease

Full Operational Lease

24 tot 60 maanden full operational lease contract zonder verrassingen. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp in binnen- en buitenland, met gratis vervangend vervoer in Nederland.

Uit voorraad leverbaar

Wij garanderen levering in 2022, iets wat niet veel Tesla aanbieders (en Tesla zelf) kunnen. Jij wil wat, wij hebben wat!

Opladen

Voordelig snelladen via Fastned en, als je Tesla rijdt, het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel online je eigen auto en contract samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam Nederland.

Groenste maatschappij van Nederland

MisterGreen heeft uitsluitend volledig elektrische auto's. Wij rusten niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is. #EndFossilFuel now!

Ruim 10 jaar ervaring in elektrisch rijden

Wij zijn in 2008 gestart met complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden. Zo verlagen we samen de impact op mens en milieu. Maar er is ook een economisch voordeel. Elektrisch rijden is namelijk een stuk goedkoper dan op benzine of diesel.

Persoonlijk contact

We maken elektrisch leasen toegankelijk en transparant. Als klant van MisterGreen kies je niet alleen voor een elektrische auto, je kiest ook voor een duurzame partner in elektrisch leasen.

Persoonlijke offerte

Vul onderstaand formulier in en wij maken snel een offerte op maat

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery