Laatste kans om een Tesla met gratis internet te bestellen!!

Al sinds de introductie van de Tesla Model S in 2012 zijn alle Tesla’s standaard verbonden met het internet. Je maakt gebruik van het internet in je Tesla wanneer je bijvoorbeeld op het grote touchscreen iets Googled, muziek luistert via Spotify of een Over-the-Air-software update installeert. Tot juni 2018 was het gebruik van dit internet voor alle Tesla eigenaren gratis, maar dit is niet meer. Je laatste kans om een Tesla met gratis internet te bestellen is dus helaas verstreken. Lees verder om erachter te komen wat de huidige situatie is.

Twee nieuwe pakketten: ‘Premium’ en ‘Standard Connectivity package’

Vanaf zondag 1 juli 2018 zijn er twee nieuwe pakketten te bestellen op elke nieuwe Tesla: ‘Premium’ en ‘Standard Connectivity package’.

Premium Connectivity package
Binnen het ‘Premium Connectivity package’ vallen alle internet-opties waar elke Tesla voor juli 2018 standaard mee uitgerust was. Denk hierbij aan: Spotify, ‘Satellite View’ navigatie, ‘Live Traffic’ updates en Over-the-Air-software updates. Op dit moment moet je voor deze opties betalen. De kosten hiervan zijn €10,- per maand. Bij een leaseperiode van 5 jaar is dit dus €600,- over de totale looptijd.

Standard Connectivity package
Het ‘Standard Connectivity package’ zal, zoals de naam al doet vermoeden, standaard op elke Tesla zitten die vanaf 1 juli 2018 wordt besteld. Er zijn geen extra kosten voor dit pakket maar bovengenoemde opties zullen dan ook geen onderdeel uitmaken van dit pakket. Dus geen gratis Spotify, geen ‘Satellite View’ en geen ‘Live Traffic’ updates. Deze laatste twee zijn extra opties op de standaard navigatie. De standaard navigatie maakt wel deel uit van dit pakket. Ook zullen de Over-the-Air-software updates nog wel mogelijk zijn maar alleen wanneer de Tesla is verbonden met een WiFi netwerk. Bijvoorbeeld wanneer deze op de oprit bij je huis staat of wanneer je een hotspot hebt gemaakt.

Lees hier meer over de connectivity pakketten van Tesla.

Hoe zit het met reeds geproduceerde en bestelde Tesla’s?

Tesla kondigde in 2014 al aan dat het standaard gratis internet op alle Tesla’s eindig was. Vier jaar lang hebben klanten hier nog van kunnen genieten maar die tijd lijkt dus nu voorbij. Alle Tesla’s die van 2012 t/m 30 juni 2018 besteld zijn kunnen voor altijd gebruik maken van gratis internet overal en wanneer je maar wilt. Eerder kondigde Tesla ook al aan dat het gratis gebruik van de Tesla Superchargers eindig is (lees daar hier meer over). Op deze manier lijkt Tesla dus op meerdere vlakken ‘early adopters’ te belonen. Zorg er ook voor dat je tot deze groep behoort en bestel deze week nog je Tesla waardoor je niet alleen gratis gebruik maakt van internet maar ook nog geniet van 4% lage bijtelling en gratis onbeperkt Superchargen! Stel hier jouw droom Tesla samen voor een Model X of Model Y.

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen omtrent gratis internet in Tesla's en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Het laatste Tesla nieuws

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery