Laad dat maar aan ons over!

Ja je leest het goed en nee dit is geen typfout. Snel je elektrische auto opladen laat je aan ons over!

MisterGreen helpt, adviseert en ontzorgt

Een leasemaatschappij die zich volledig focust op elektrische auto’s en dat ook nog eens doet sinds 2008; die weet wel iets van laden af! Wij ontzorgen je volledig, tegen de beste condities én denken ook nog eens aan snelladen voor onderweg, wie wil dat nou niet?

Eigen snellaadstations

MisterGreen heeft in totaal 20 eigen snellaadstations waar klanten voordelig kunnen snelladen. Deze snellaadstations hebben een laadsnelheid van maar liefst 250 kilometer per uur. Anders verwoord: de actieradius van je elektrische auto wordt binnen een uur tot maar liefst 250 kilometer aangevuld. Ter vergelijking: langzaam ladende laadpalen halen slechts 15 tot 25 kilometer per uur.

MisterGreen kiest alleen voor A-locaties langs snelwegen in in Nederland. Onze fast charging stations liggen voornamelijk in de Randstad. Reden? Hier worden de meeste kilometers gereden.

Overzicht Snellaadstations Nederland:

Onze stations zijn natuurlijk geïntegreerd in de meeste navigatiesystemen, maar in onderstaande afbeelding is alvast het overzicht te zien van al onze snellaadstations. Klik op de foto voor de navigatiemogelijkheden (mogelijk gemaakt door thefastchargingnetwork.nl):

Snellaadstations Nederland

MisterGreen heeft dus Fast chargers in de volgende regio’s:

Meer info over onze fast charging stations:

Onze fast charger stations zijn voorzien van zonnepanelen en wekken zo 100 procent duurzame energie op. Bij al onze snellaadstations zijn alle laadstandaarden aanwezig (CSS Combo, CHAdeMO en Mennekes type 2) en is maximaal vermogen beschikbaar. Tesla opladen? Hiervoor hangt er altijd een CHAdeMO Adapter klaar om tot maximaal 250 kilometer per uur op te laden (3 fasen stroom). Wil jij ook fast chargen maar heb je nog geen Tesla? Stel hier jouw Model 3 configuratie online samen!

Het tarief dat je betaalt voor laden is sterk afhankelijk van de leverancier van je laadpas en of je gebruik maakt van de snellaadfunctie. Wil je vooraf weten welk tarief je betaalt voor je stroom? Maak dan gebruik van de Smoov app en Direct Payment service van Vandebron. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Met de Smoov app betaal je 69 cent per kWh bij onze snellaadstations.

We helpen je graag weer de weg op met een volle batterij. Bezoek ons langs de a1, a2, a4, a6, a9, a12, a13, a15, en a27.

Onze klanten over MisterGreen

"Jullie leveren sympathieke service, denken met me mee en hebben een handig platform waarop ik mijn lease-zaken snel kan regelen. Dat levert een hogere gunfactor op."

— Constant van Limburgh, directeur Abecon