Je bent niet ingelogd

Login om de voortgang van je voorstellen te zien.

Log hier in

Lightyear One

De volledig elektrische Lightyear One

Levering in 2021

Lightyear One is ontworpen vanuit een niet-traditioneel perspectief, niet op basis van conventies, maar uitsluitend op basis van de wetten van de natuurkunde, om doelbewust een auto te ontwerpen die 'het meeste uit elke zonnestraal haalt'. Hoefsloot: "Het hoofddoel van de auto is om in te spelen op de plaats waar andere elektrische auto's tekortschieten. Onderzoek heeft uitgewezen dat het bereik en het gebrek aan oplaadmogelijkheden nog steeds de grootste zorgen zijn die mensen hebben als ze elektrische auto's overwegen. We lossen deze problemen op met wat we 'ultra-efficiëntie' noemen. Enerzijds zal dat leiden tot een uitzonderlijk bereik van 725 km (WLTP) op een relatief kleine batterij. Aan de andere kant kan hij rechtstreeks van de zon worden opgeladen, omdat zijn energieverbruik veel lager is, waardoor hij tot 20.000 km aan energie per jaar genereert. Bovendien kun je tot 400 km per nacht opladen vanaf gewone 230V-aansluitingen. Dat is geweldig voor lange autoritten, want je hebt geen oplaadbare infrastructuur nodig." In 2021 zal deze auto ook in Nederland beschikbaar zijn.

Specificaties

Acceleratie 0-100 km/u
10 seconden
Topsnelheid
150 km/u
Totaal vermogen

100 kW (136 pk)

Totaal koppel
1200 Nm
Aandrijving
All-Wheel Drive
Actieradius

575 km (WLTP = 725 km)

Zitplaatsen
5 personen

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen Electric Lease

Full Operational Lease

5-jarig full operational lease contract zonder verrassingen met vaste maandelijkse kosten. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp in binnen- en buitenland, met gratis vervangend vervoer in Nederland.

8% of 12% bijtelling

Je betaalt 8% bijtelling over de fiscale waarde van je auto tot €45.000,- of 12% over de fiscale waarde van je auto tot €40.000,-. Samen met de stroom zijn dit de extra kosten voor het gebruik.

Opladen

Voordelig snelladen via Fastned en, als je Tesla rijdt, het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel online je eigen auto en contract samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam Nederland.

Groenste maatschappij van Nederland

MisterGreen heeft uitsluitend volledig elektrische auto's. Wij rusten niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is. #EndFossilFuel now!

Ruim 10 jaar ervaring in elektrisch rijden

Wij zijn in 2008 gestart met complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden. Zo verlagen we samen de impact op mens en milieu. Maar er is ook een economisch voordeel. Elektrisch rijden is namelijk een stuk goedkoper dan op benzine of diesel.

Persoonlijk contact

We maken elektrisch leasen toegankelijk en transparant. Als klant van MisterGreen kies je niet alleen voor een elektrische auto, je kiest ook voor een duurzame partner in elektrisch leasen.

Persoonlijke offerte

Vul onderstaand formulier in en wij maken snel een offerte op maat

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery