Live Tesla-verslag vanuit Californië: Deel 2

Zoals je in het eerste artikel Live verslag vanuit Californië: Tesla Model 3 kunt lezen, is MisterGreen-oprichter Mark Schreurs deze week in Californië. Hij bezoekt daar onder andere het hoofdkantoor en de fabriek van Tesla om te kijken hoe het staat met de productie. De productie van de Model 3 in het bijzonder! Nadat Mark de Tesla-fabriek heeft bezocht in Fremont, is hij nu aangekomen bij het hoofdkantoor van Tesla in Silicon Valley. Bekijk de video hier!

Superchargen

Voordat Mark het Tesla hoofdkantoor kan bereiken, moet er eerst nog even 'getankt' worden. In de Bay Area, Silicon Valley is het mogelijk om te Superchargen. Alleen moet Mark hiervoor enige tijd wachten op een naastgelegen parkeerplaats tot er plek is. Inmiddels heeft Tesla aangekondigd dat er laadstations met 40 tot zelfs 60 'stalls' geplaatst zullen worden. En ook zullen deze laadstations ingericht worden met verschillende horeca gelegenheden.

Model 3

Mark heeft de beheerders van de Superchargers gesproken en zij gaven aan bij dit station in ieder geval nog geen Model 3 gezien te hebben, heel onverwacht! Wel hebben zij engineers rond zien rijden, maar Tesla houdt momenteel de Model 3 nog mysterieus en zal met die reden nog niet openbaar superchargen.

Rondleiding hoofdkantoor

Er mochten bij de rondleiding geen camera's gebruikt worden en hier waren ze zeer strikt in! Dus helaas zijn er geen beelden van. Tijdens deze rondleiding werd er aangekondigd dat de 'Tesla Rangers' naar Europa komen. Je hoeft dan niet meer zelf naar de garage toe, maar je geeft aan waar de auto staat en ze komen langs om het onderhoud uit te voeren.

Mark heeft in de Model 3 gezeten! Vlak voor de rondleiding werd iedereen door Jon McNeill uitgenodigd om in zijn Model 3 plaats te nemen. Helaas moesten de telefoons op dit moment weg, dus zijn hier verder geen beelden van.

Wat gelijk opviel was het verschil in interieur met de Model S en X. Het interieur van de 3 is vergeleken met de andere twee modellen vrij bescheiden. Dit is ook goed te zien op de afbeeldingen in dit artikel. Het minimalistische interieur is even wennen, maar het geeft wel een bepaald soort rust. En heel bijzonder om eindelijk in de Model 3 te hebben gezeten!

Proefrit

Helaas, is het tot op dit moment nog niet gelukt om een proefrit te maken in de Model 3. Maar Mark heeft nog 1 dag om dit voor elkaar te krijgen!

Bestellen

Wil je een van de eerste Model 3's in Nederland rijden? Stel dan hier jouw configuratie samen!

Op de hoogte blijven?

Wil je het laatste nieuws over de Tesla Model 3, MisterGreen of andere interessante artikelen in je mailbox ontvangen? Laat dan hier je emaildres achter.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery