Mega Tesla-Supercharger Stations

Tesla heeft de twee grootste Supercharger stations in Amerika geopend. Dit zijn de eerste stations ter wereld die naast het Superchargen ook een lounge ruimte, eet- en drinkfaciliteiten en ruimtes die speciaal zijn ingericht voor families aanbieden. De twee stations zijn geplaatst langs de drukke routes die Los Angeles verbinden met San Francisco en Las Vegas.

Faciliteiten

Dit zijn de eerste twee stations ter wereld waarbij er verschillende faciliteiten zijn geïntegreerd. Naast het Supercharger, bieden deze twee stations de mogelijkheid om even uit te rusten in de lounge ruimte, is er een speelruimte voor kinderen, een ruimte voor huisdieren en een buitenruimte voor families. Bovendien is er de gelegenheid om wat te eten en drinken bij verschillende tentjes.

Tesla

Naast de voorzieningen die gericht zijn op het aanbieden van comfort voor de berijders en passagiers, zullen de stations ook een kleding en accessoires sectie aanbieden. In deze sectie zullen verschillende Tesla items worden aangeboden. Ook kun je hier meer over het bedrijf Tesla te weten komen door het aanbod van allerlei informatie via kiosken.

Stations

De opening van de twee ‘’mega’’ Supercharger stations volgt na de opening van ‘s werelds grootste station in Shanghai en de aankondiging van Europa’s grootste station in Noorwegen. De twee mega stations in Amerika hebben beide een volledig zonnedak en meerdere Tesla Powerpack batterij-opslag units.

Op de hoogte blijven?

Wil je het laatste nieuws over Tesla, MisterGreen of andere interessante artikelen in je mailbox ontvangen? Laat dan hier je emailadres achter.