MisterGreen: een nieuw lease-platform

Binnen vijf minuten online een nieuwe elektrische auto samenstellen en bestellen? Via het platform van MisterGreen is het mogelijk!

MisterGreen Electric Lease en MisterGreen zijn twee bedrijven van dezelfde eigenaar. Het eerstgenoemde bedrijf richt zich momenteel nog met de Tesla Model S en X op het premium lease segment in Nederland. Ook hebben klanten van MisterGreen Electric Lease altijd persoonlijk contact met een accountmanager om een leaseovereenkomst op maat te maken.

Bij MisterGreen maken we gebruik van een online lease platform en zelfhulp. Het afsluiten van een leasecontract gaat gemakkelijk online en via de ‘Mijn MisterGreen’ kun je je contract inzien en wijzigen.

''Het samenstellen en bestellen van een auto was nog nooit zo makkelijk.''

De Missie van MisterGreen

Zoals je in het artikel over MisterGreen Electric Lease kunt lezen, is het doel van MisterGreen om de transitie naar het gebruik van duurzame mobiliteit in Nederland te versnellen. Bij MisterGreen bereiken we dit doel via het meest complete leasecontract van Nederland: elektrisch rijden met de nieuwste technologie.

''De transitie naar een groen en duurzaam (mobiel) Nederland versnellen we samen.''

De afgelopen tien jaar heeft MisterGreen zich bewezen als dé specialist voor elektrische leaseauto’s in Nederland. We staan vooraan bij de laatste ontwikkelingen en hebben daarom ook in 2016 al als één van de eerste honderden Tesla Model 3-reserveringen bij Tesla gekocht.

De Club van 1.000

De club van 1.000 is in 2016 opgericht door MisterGreen, met als doel zo snel mogelijk de eerste 1.000 Tesla Model 3’s naar Nederland te halen. Wij zagen de storm aan reserveringen aankomen en wilden voorkomen dat Nederland achter het net zou vissen met betrekking tot vroege leveringen. Leden van de Club van 1.000 hebben een reserveringsnummer bij MisterGreen vastgelegd voor een full operational leasecontract en zijn in combinatie met een vroege bestelling verzekerd van vroege levering van de Model 3.

Wat doet MisterGreen?

MisterGreen maakt elektrisch leasen makkelijk. Om het doel van MisterGreen te bereiken moet het voor jou zeer toegankelijk zijn om een elektrische auto te bestellen. Met MisterGreen kun je binnen vijf minuten vanaf je smartphone (en computer) de nieuwe Tesla Model 3 bestellen.

''Binnen 5 minuten de Tesla Model 3 besteld vanaf je smartphone.''

Via de directe online chat en via onze Support Pagina heb je zelfs ‘s avonds en in het weekend toegang tot de klantenservice. Zo maken wij het afsluiten van een leasecontract een prettig en transparant process waarbij je zelf de controle behoudt. Als klant van MisterGreen kies je niet alleen voor een elektrische auto, je kiest ook voor een duurzame partner in elektrisch leasen.

Waarom kiezen voor het zakelijke leasecontract van MisterGreen?

  • Full operational lease: 4-jarig leasecontract zonder verrassingen en met vaste maandelijkse kosten. Direct en eenvoudig geregeld.
  • Service: All-risk verzekering voor zowel de bestuurder als de inzittenden. Pechhulp inclusief vervangend vervoer in binnen- en buitenland.
  • 4% bijtelling: Je betaalt slechts 4% bijtelling over de fiscale waarde van je auto. Samen met de stroom zijn dit de enige extra kosten voor het gebruik van je auto.
  • Opladen: Voordelig snelladen via MisterGreen Fast Charging.
  • Alles online: Stel online zelf je eigen autoconfiguratie en contract samen.
  • Duurzaam rijden: Help de transitie naar een groen en duurzaam Nederland versnellen.

Een Tesla Model 3 bestellen via MisterGreen: zo werkt het.

Doorloop de volgende vier stappen op het platform van MisterGreen en je hebt je nieuwe elektrische auto besteld!

1. De configuratie
In de configurator stel je zelf de Tesla Model 3 en het leasecontract naar jouw eigen wens samen. Je geeft hier aan of je al een reservering voor de Model 3 hebt. Dit kan een reservering zijn die je bij MisterGreen (Club van 1.000) of bij Tesla hebt geplaatst. Vervolgens stel je de auto samen met betrekking tot de gewenste kilometrage, batterij, kleur, uitvoering, etc.

2. De datachecker
Tijdens deze stap worden de privégegevens van de bestuurder en de bedrijfsgegevens gecontroleerd.

3. De checkout
Tijdens deze stap controleer je je bestelling en gegevens. Als laatste stap ga je akkoord met de algemene voorwaarden. De bestelling van je Tesla Model 3 bevestig je met het zetten van een digitale handtekening door middel van een €1 betaling via iDeal.

4. Het online contract
Na de bestelling ontvang je een bevestiging per email met daarin een link naar je online leasecontract. Hier staan alle documenten die horen bij de bestelling netjes online opgeslagen. MisterGreen Direct werkt als enige leasemaatschappij volledig paperless.

Direct een Tesla Model 3 bestellen?

  • Wil je nu direct een Tesla Model 3 bestellen? Klik dan hier.
  • Wil je meer informatie over MisterGreen of over de Tesla Model 3? Ga dan naar de Support Pagina.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om het laatste nieuws over MisterGreen of over de Tesla Model 3 in je mailbox te ontvangen.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery