MisterGreen is uitgeroepen tot FD Gazelle!

Dat we goed bezig waren, wisten we wel. Maar dat we wederom een van de snelst groeiende ondernemingen in Nederland zijn; wauw! Tijdens het FD Gazellen 2017 evenement worden in de vier verschillende regio's van Nederland de prijzen uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen, waaronder MisterGreen. Deze wedstrijd is een jaarlijks initiatief van het Financieele Dagblad.

MisterGreen behoort tot de FD Gazellen 2017

De organisatie van de FD Gazellen toetst de snelst groeiende Nederlandse ondernemingen en heeft aangegeven dat MisterGreen daartoe behoort. Per regio worden naast de algemene prijzen nog negen andere prijzen uitgereikt. Een gouden, een zilveren en een bronzen FD Gazelle voor de snelste groeiende ondernemingen in de categorie klein, middelgroot en groot. Lees hier meer over de criteria van deze Awards.

Samen versnellen we de transitie

MisterGreen wil dat heel Nederland overstapt op elektrisch rijden. Daarom zijn we in 2008 gestart met onze missie: de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen, door complete en betrouwbare leasecontracten aan te bieden. Op deze manier verlagen we samen de impact op mens en milieu. Maar er is ook een economisch voordeel. Het rijden in een elektrische auto is namelijk een stuk voordeliger dan rijden op benzine of diesel.

Overweeg je om elektrisch te gaan rijden? Vraag vrijblijvend een offerte voor bijvoorbeeld de Tesla Model S aan en krijg advies van een van onze EV-specialisten!

Offerte aanvragen

Op dinsdag 14 november zal de prijsuitreiking plaatsvinden in de Stadsgehoorzaal in Leiden.

Op de hoogte blijven?

Wil je het laatste nieuws over MisterGreen in je mailbox ontvangen? Laat dan hier je emailadres achter