MisterGreen wint FD Gazellen Award 2018

Voor de derde jaar op een rij wint MisterGreen de FD Gazellen award. Daarmee mogen we ons tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland rekenen. De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend afsluiten. Lees verder.

Bronzen FD Gazellen Award

Vorig jaar won MisterGreen naast de reguliere FD Gazellen Award zelfs een Bronzen FD Gazelle Award. Bedrijven die een hoge score behalen met betrekking tot omzetgroei, groei van personeel en hoogste winstmarge maken kans op een gouden, zilveren of bronzen FD Gazellen Award. Aangezien MisterGreen flink is gegroeid in het afgelopen jaar hopen we natuurlijk dit jaar op eenzelfde resultaat!

"Pssst...wil jij dit jaar nog in een gloednieuwe Tesla rijden met 4% lage bijtelling? Voorkom de hoge bijtellingsregels van 2019 en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een Tesla voorraadmodel!"

Bevestiging

We zijn natuurlijk ontzettend blij met deze award. Daarnaast zien we het winnen van deze award ook als een bevestiging dat we positief op weg zijn om ons doel en onze missie te behalen:

"MisterGreen rust niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen de wereld uit is! Om dit te bereiken zijn we in 2008 gestart met onze missie: de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen, door complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden."

Natuurlijk fungeert MisterGreen in een groeimarkt: elektrische mobiliteit. Maar de meeste groei haalt MisterGreen uit onze moderne benadering naar de traditionele leasemarkt: volledig digitaal (je kan immers binnen 5 minuten zelf een leasecontract afsluiten), persoonlijk, snel schakelen en uitsluitend elektrische auto’s.