MisterGreen sluit 4e ronde crowdfunding succesvol af en haalt top 10

Afgelopen vrijdag 23 maart heeft MisterGreen de vierde crowdfunding ronde met succes afgesloten. De einddatum was 31 maart maar het streefbedrag van € 400.000,- werd al eerder behaald waardoor de campagne al eerder kon worden afgesloten.

Investeren in MisterGreen

Na het succes van drie eerdere crowdfunding campagnes voor een totaalbedrag van €1.400.000 in 2017 was het doel van deze vierde ronde wederom om financiering op te halen om een deel van de uitbreiding van het elektrisch wagenpark te financieren.

Via de website van Duurzaam Investeren was het mogelijk om in MisterGreen Lease II B.V. te investeren. Hiermee konden investeerders een rente van 5,5% ontvangen en meehelpen om de transitie te versnellen naar een elektrisch en duurzaam Nederland. Laatstgenoemde is onderdeel van de grotere missie van MisterGreen:

“MisterGreen rust niet voordat het gebruik van fossiele brandstoffen de wereld uit zijn!”

MisterGreen haalt top 10

Met het succesvol afsluiten van deze crowdfunding campagne heeft MisterGreen de top 10 gehaald van de ‘Crowdfunding Top 40’. Een lijst die is samengesteld door De Breed & Partners. Elke week kijken zij welke bedrijven het meeste kapitaal hebben binnengehaald via crowdfunding.

Volgende keer ook mee doen?

Volgende keer ook mee investeren in een duurzame toekomst? Houd onze pagina met investeringen in de gaten!