MisterGreen speelt voor Sinterklaas

Altijd al een Tesla willen rijden? Dan is dit je kans! Sinterklaas is weer in het land en dat is ook bij MisterGreen te merken. Profiteer van deze tijdelijke Sinterklaas aanbieding en schrijf je in voor een Tesla Model S occasion met een unieke leaseprijs van €900,-.

LET OP: Deze actie is afgelopen. Sinterklaas moest helaas alweer terug naar Spanje, maar heeft toch een hoop klanten blij gemaakt met een nieuwe Tesla.

Tesla Model S

Voor deze actie is een beperkt aantal Tesla Model S occasions beschikbaar gesteld met een leaseprijs van €900,-. Profiteer van een korte looptijd, een grote batterij en deze extreem lage maandelijkse leaseprijs.

-INSCHRIJVEN-

Inschrijven

Maak nu gebruik van deze tijdelijke aanbieding en schrijf je in via bovenstaande button. Wanneer je je hebt ingeschreven voor deze actie, word je vanaf maandag 4 december gebeld om het voorstel te bespreken.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery