MisterGreen steunt ‘Because We Carry’

Op het Griekse eiland Lesbos zijn momenteel nog veel opvangkampen voor vluchtelingen. Om naar de supermarkt, dokter of simpelweg naar huis te gaan, lopen deze mensen lange stukken langs de weg. Vaak met kleine kinderen. Een vervelende situatie die ‘Because We Carry’ verzacht door kinderwagens aan te bieden.

Het doel van ‘Because We Carry’

‘Because We Carry’ heeft zichzelf als doel gesteld om voor de winter 750 kinderwagens in te zetten op Lesbos. Om dit doel te bereiken is €30.000,- nodig (€40,- per kinderwagen). Ze zijn al aardig op weg maar kunnen alle hulp gebruiken die ze kunnen vinden.

Nieuwe Tesla = nieuwe kinderwagen

Voor elke nieuwe Tesla die in deze vakantieperiode* wordt geleast steunt MisterGreen het doel van ‘Because We Carry’ en doneren wij een kinderwagen. Ben jij al een tijdje geïnteresseerd in het leasen van een Tesla Model S? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Heb je geen interesse in het leasen van een elektrische auto maar wil je toch Because We Carry steunen? Dan kan je doneren via deze link.

Belangrijk om te weten: ‘Because We Carry’ zorgt ervoor dat elke gedoneerde euro rechtstreeks bij zijn doel terecht komt.

* De actie geldt nog t/m zondag 30 september 2018!