Je bent niet ingelogd

Login om de voortgang van je voorstellen te zien.

Log hier in

Drive the Future

Bestel jouw geldbesparende Tesla en rijd (semi) autonoom met Tesla's zelfrijdende software Full Self-Driving voor 6 maanden zonder extra kosten en bespaar € 510 en kramp in je voet!

Tesla Model 3

De Model 3 heeft zich al sinds februari 2019 bewezen op de Nederlandse wegen en met een prijs vanaf € 48.000 is het een van de eerste elektrische auto’s die toegankelijk werd voor een groot publiek. De elektrische auto van Tesla is een van de veiligste auto’s en heeft de mogelijkheid om Full Self-Driving te gebruiken. Het instapmodel van Tesla, de Standard Range Plus Rear Wheel Drive, is zelfs de meest verkochte auto van 2019 en kreeg in 2020 een facelift.

Het is ook de eerste elektrische auto die qua actieradius vergeleken kan worden met een benzineauto en toegankelijk is voor een breder publiek vanwege de lagere aanschafwaarde en zakelijke bijtelling in vergelijking met de Model S en Model X. Bestel jouw Tesla en wij garanderen dat jouw nieuwe wereldreddende EV dit jaar nog geleverd wordt!

Waarom MisterGreen

Groenste maatschappij van Nederland

MisterGreen heeft uitsluitend volledig elektrische auto's. Wij rusten niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is. #EndFossilFuel now!

Tesla expert

Omdat Tesla op dit moment de beste EV is, focussen wij ons nu op dit merk. Van de populaire Tesla Model 3, tot de Model X, Model S en Tesla occasions. Wil je liever het nieuwste model, de Tesla Model Y? Ook dan ben je bij MisterGreen aan het juiste adres.

Toegankelijk en transparant

Bij MisterGreen kun je binnen 5 minuten vanaf je smartphone een nieuwe elektrische leaseauto bestellen met onze online configurator. Zo maken wij het afsluiten van een leasecontract een prettig en overzichtelijk proces waarbij je zelf de controle behoudt.

Snel contact

Heb je interesse in het leasen van een Tesla Model 3? Vul het formulier in en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.