Je bent niet ingelogd

Login om de voortgang van je voorstellen te zien.

Log hier in

Tesla Model Y BLACK FRIDAY actie

Je hebt nog:


https://promofeatures.com

Tesla Black Friday actie bij MisterGreen

Black Friday en Fast Moving Consumer Goods, wegwerpartikelen, gaan hand in hand. Het wordt tijd dat Black Friday zich focust op duurzame aankopen. Daarom hebben wij bij MisterGreen een Tesla Black Friday actie!

Zo heb je maar één Black Friday aankoop nodig per 60 maanden, rijd je elektrisch, red je de wereld en kan je met een gerust hart de planeet achterlaten aan jouw kleinkinderen.

Black Friday actie:

  • Lease de Solid Black Tesla Model Y vanaf € 659;
  • zwarte 20" Induction Wheels zonder meerprijs per maand;
  • 12% bijtelling.

Zolang de voorraad strekt

Je bent er bijna...

Laat je gegevens achter in dit formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. De enige vraag die nog rest is: ga je voor zwarte velgen of de zwarte kleur; of allebei ;)?

Y so serious?

De elektrische middelgrote SUV van Tesla heeft dezelfde wielbasis als de model 3. Ook de techniek is meegenomen van de Model 3. De Model Y lijkt qua uiterlijk ook erg op de Model 3, maar dan is deze een stuk hoger en heb je meer ruimte voor zowel de passagiers als bagage.

Tesla's laats gelanceerde auto rijdt al in de Verenigde Staten en is daar immens populair en gaat zich, volgens Elon Musk, dubbel en dwars bewijzen op de Europese wegen. Maar wat is de prijs van een Model Y in Nederland, horen wij je vragen. De SUV is verkrijgbaar vanaf € 64.000. Dan rijd je een Long Range met 505 kilometer (WLPT), ga je van 0 naar 100 km/u in 5,1 seconden en krijg je een groot panoramadak zoals je in de Model X ook ziet.

Een Model Y lease je bij MisterGreen vanaf € 659 per maand excl. btw. Wil je liever in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u en vind je de nieuwe Uberturbine velgen helemaal het einde? Dan raden wij je de Performance editie aan van de Model Y. Deze heeft iets minde range (480 km), maar dat wordt gecompenseerd door de snelheidsprestaties.

Waarom MisterGreen?

Als je het formulier invult, dan nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met je delen en rijd je snel volledig elektrisch.

⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

⚡️ De Model Y voldoet aan het MisterGreen keurmerk

⚡️ Mogelijkheid tot proefrit

"Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een on-line boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers