Je bent niet ingelogd

Login om de voortgang van je voorstellen te zien.

Log hier in

Drive the Future

Bestel jouw geldbesparende Tesla en rijd (semi) autonoom met Tesla's zelfrijdende software Full Self-Driving voor 6 maanden zonder extra kosten!

Tesla Model Y

De Tesla Model Y is vanaf augustus 2021 reeds beschikbaar in Nederland en wordt ook wel de Model 3 on steroids genoemd. Wij hebben al flink wat MisterGreen-Model-Y's op de weg rijden. Vooralsnog zijn het twee varianten; de Tesla Model Y Long Range en Performance. Het gerucht gaat dat Europa ook een Standard Range krijgt, maar dat is nog niet 100% zeker.

De elektrische middelgrote SUV van Tesla heeft dezelfde wielbasis als de model 3. Ook de techniek is meegenomen van de Model 3. De Model Y lijkt qua uiterlijk ook erg op de Model 3, maar dan is deze een stuk hoger en heb je meer ruimte voor zowel de passagiers als bagage. Een roadtrip met 4 volwassenen is peanuts!

Waarom MisterGreen

Groenste maatschappij van Nederland

MisterGreen heeft uitsluitend volledig elektrische auto's. Wij rusten niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is. #EndFossilFuel now!

Tesla expert

Omdat Tesla op dit moment de beste EV is, focussen wij ons nu op dit merk. Van de populaire Tesla Model 3, tot de Model X, Model S en Tesla occasions. Wil je liever het nieuwste model, de Tesla Model Y? Ook dan ben je bij MisterGreen aan het juiste adres.

Toegankelijk en transparant

Bij MisterGreen kun je binnen 5 minuten vanaf je smartphone een nieuwe elektrische leaseauto bestellen met onze online configurator. Zo maken wij het afsluiten van een leasecontract een prettig en overzichtelijk proces waarbij je zelf de controle behoudt.

Snel contact

Heb je interesse in het leasen van een Tesla Model Y? Vul het formulier in en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.