MisterGreen introduceert ReDrive

Geschreven door: Kees Roelandschap / Tesla Expert | Laatste update: 08-02-2024, om 13:00 uur

2023: MisterGreen introduceert ReDrive

In een baanbrekende stap voor duurzame mobiliteit onthulde MisterGreen in 2023 zijn innovatieve Tesla ReDrive programma. Dit initiatief is meer dan alleen een lease-service; het is een toegangspoort naar de toekomst van autorijden en duurzaam leasen.

Ongekend succes in Nederland

Sinds de introductie heeft ReDrive opmerkelijk succes geboekt in Nederland. Door 4 tot 5 jaar oude Tesla's aan te bieden tegen aanzienlijk verlaagde prijzen, heeft dit programma de droom van het rijden in een Tesla toegankelijk gemaakt voor een breder publiek. De aantrekkingskracht van het comfort van rijden in een Tesla, gecombineerd met de betaalbaarheid van ReDrive, vond grote interesse bij Nederlandse klanten. Eigenlijk is dit heel logisch: dankzij Tesla’s over-the-air software updates blijft de auto rijden als nieuw, waardoor je voor een mooie prijs een zo goed als nieuwe auto rijdt. Natuurlijk worden alle auto’s goed getest op veiligheid voordat ze aan hun ‘tweede leven’ beginnen.

De voordelen van ReDrive

ReDrive gaat niet alleen over het rijden in een premium elektrisch voertuig; het gaat om het omarmen van een levensstijl. Klanten genieten van de dubbele voordelen van bijdragen aan een groenere planeet en het ervaren van de geavanceerde technologie en ongeëvenaarde prestaties van een Tesla. De aantrekkingskracht van het programma ligt in zijn combinatie van duurzaamheid, luxe en betaalbaarheid.

2024: ReDrive in Europa?

Gesterkt door het succes in Nederland, heeft MisterGreen ook in Duitsland het ReDrive product gelanceerd. Voor 2024 zijn de verwachtingen hoog, met de groeiende interesse van Duitsland in milieuvriendelijke vervoersoplossingen. ReDrive is klaar om zijn succesverhaal te herhalen door Duitse bestuurders dezelfde unieke mix van luxe en duurzaamheid aan te bieden. De rest van Europa lonkt…

ReDrive 2023 ShowReel

Een mijlpaal: Meer dan 800 ReDrive Tesla's op Europese wegen

Als bewijs van zijn groeiende populariteit, rijden er al meer dan 800 ReDrive Tesla's op Europese wegen. Deze mijlpaal onderstreept de brede aantrekkingskracht van het ReDrive-concept en zijn bijdrage aan het verminderen van de koolstofvoetafdruk over het hele continent.

Doe mee aan de revolutie: Rijd de droom

ReDrive is niet zomaar een programma; het is een beweging naar een schonere, groenere toekomst. Dit is jouw kans om de droom te rijden - een Tesla, en deel uit te maken van een transformatieve reis naar het beëindigen van onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Model Y MisterGreen

Onze Tesla-expert Erik beheert al onze ReDrive-auto's en zorgt ervoor dat ze aan de veiligheidsnormen voldoen.

Wat vindt hij van ReDrive?

- “Afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest het ReDrive programma op te zetten. Als team is het gelukt, en het is mooi om te zien dat de eerste tevreden klanten ons Occasion Center zijn uitgereden. Ik merkte dat het echt een win win oplossing is: de klant tevreden met een goed betaalbare Tesla, en de wereld nog een stukje duurzamer. En daar ben ik best een beetje trots op."

ReDrive Tesla Model 3

Meer Tesla nieuws