Nieuwe ex- en interieur opties voor de Tesla Model S & X

Enige tijd geleden kondigde Tesla aan dat ze een paar kleine updates zou gaan doorvoeren aan het ex- en interieur van de Tesla Model S en X. De eerste Tesla’s met deze nieuwe opties zijn nu geproduceerd. Lees verder om te zien welke nieuwe opties er mogelijk zijn.

Updates aan het interieur

De voornaamste update aan het interieur van de Tesla Model S en X is dat alle metalen accenten voortaan iets donkerder, bijna antraciet van kleur zijn. Voorheen waren deze metalen accenten meer zilverkleurig. Daarnaast zullen klanten die kiezen voor het Créme Premium interieur voortaan de nieuwe optie genaamd ‘Oak Décor’ aantreffen. ‘Oak Décor’ staat voor een lichte eikenhouten afwerking. Dit is de lichtste optie voor afwerking die Tesla aanbiedt tot nu toe.

Alle nieuwe Tesla Model S en X zullen vanaf nu worden afgeleverd met de donkere metalen afwerking. De afwerking ‘Oak Décor’ is een optie voor alle niet-Performance Model S en X. Je Tesla wordt geleverd met deze afwerking wanneer je voor het Créme Premium interieur kiest in onze configurator.

Performance updates aan het exterieur

De updates die Tesla enige tijd geleden bekend maakte voor het exterieur zijn juist uitsluitend voor de Performance modellen. De 21” grote Arachnid velgen waren weliswaar al twee jaar verkrijgbaar maar alleen als onderdeel van Tesla’s Referral program. Tesla eigenaren die 5 of meer nieuwe klanten introduceerden werd deze velgen aangeboden en konden kiezen uit drie verschillende kleuren. Vanaf nu kunnen deze velgen ook besteld worden maar vooralsnog alleen in de kleur zwart (zie de afbeelding hieronder).

Stel zelf jouw droom Tesla Model S samen en wees zeker van levering in 2018 indien je voor 30 juni bij ons je Tesla hebt besteld.