Nieuwe opties aan de Tesla Model 3 configurator toegevoegd

Nu de productie van de Tesla Model 3 op gang is in Amerika, is het wachten tot er meer opties beschikbaar komen. Tesla heeft de online configurator van de Tesla Model 3 bijgewerkt. Het lijkt er dan ook op dat Tesla meer opties aan de configurator gaat toevoegen, waaronder bijvoorbeeld de vierwielaandrijving.

Nieuwe configurator

De nieuwe online configurator die beschikbaar is voor klanten in Amerika, geeft aan dat de vierwielaandrijving beschikbaar komt in de lente van dit jaar. Op de battery & drivetrain pagina staat verder dat de standaard batterij (50 kWh) 'begin 2018' beschikbaar is.

Daarnaast is ook een nieuwe afbeelding van het interieur toegevoegd en is de pagina over de Autopilot functie vernieuwd. Op dit moment is alleen nog de optie voor zwart interieur mogelijk.

Tesla Model 3 bestellen

Maak nu nog gebruik van een vroeg reserveringsnummer bij MisterGreen en rijd hierdoor als een van de eerste in Nederland de Tesla Model 3. Sluit je aan bij de 'Club van 1.000' van MisterGreen.

Op de hoogte blijven?

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief van MisterGreen.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery