Win een reis naar California (USA)

 

Ambassadeursprogramma 2017 voor de Tesla Model S en X

Mond-tot-mondreclame is de laatste jaren een belangrijke factor gebleken in de groei van MisterGreen. Onze klanten tonen zich als ware ambassadeurs. Uit onderzoek van Consumer Reports bleek dat 91% van de Tesla-eigenaren bij de volgende autokeuze trouw is aan het merk. Dit percentage is bij geen enkel ander automerk zo hoog, en dat willen wij niet onbeloond laten! MisterGreen start dan ook met het ambassadeursprogramma 2017 voor de Tesla Model S. Aanmelden is eenvoudig.

 

HOE WORD IK AMBASSADEUR?

  1. Lever één nieuwe lead aan via deze link
  2. Ontvang automatisch een bevestiging van MisterGreen
  3. Wanneer de lead wordt geconverteerd tot een nieuwe klant* bent u ambassadeur

 

 VOORDELEN VOOR U ALS AMBASSADEUR

  1. Bij een conversie van een door u aangeleverde Tesla Model S of X lead naar een nieuwe klant*, ontvangt u een Bol.com of Bijenkorf cadeaucard t.w.v. € 500,- en een MisterGreen Goldcard. 
  2. Tijdens de ambassadeursborrel wordt de ambassadeursprijs 2017 uitgereikt voor de beste ambassadeur van het elektrisch rijden. Dit jaar is dat een reis voor twee naar de Tesla fabriek in Freemont (California, USA)!

 

HOE WERKT DE LOTING?

De loting vindt plaats tijdens de ambassadeursborrel. Hoe meer klanten u aandraagt, hoe groter de kans is dat u de reis naar Californië (USA) wint. Voor elke klant die u aandraagt gaat er een extra balletje in de bingomolen!

 

*De actie is geldig van 1 januari tot 31 december 2017 en alleen wanneer een lead converteert tot een klant met een contract van minimaal 48 maanden full operational lease. Prijzen worden pas uitgereikt nadat de door u aangedragen klant is uitgereden. Het ambassadeursprogramma is alleen voor klanten van MisterGreen.