Ambassadeursprogramma 2018

 

Ambassadeursprogramma 2018 voor de Tesla Model S en X

Mond-tot-mondreclame is de laatste jaren een belangrijke factor gebleken in de groei van MisterGreen. Onze klanten tonen zich als ware ambassadeurs. Uit onderzoek van Consumer Reports bleek dat 91% van de Tesla-eigenaren bij de volgende autokeuze trouw is aan het merk. Dit percentage is bij geen enkel ander automerk zo hoog, en dat willen wij niet onbeloond laten! MisterGreen start dan ook binnenkort met het ambassadeursprogramma 2018 voor de Tesla Model S en X.

 

Hoe word ik ambassadeur

  1. Lever één nieuwe lead aan via deze link
  2. Ontvang automatisch een bevestiging van MisterGreen
  3. Wanneer de lead wordt geconverteerd tot een nieuwe klant bent u ambassadeur

 

Voordelen als ambassadeur

  1. Bij een conversie van een door u aangeleverde Tesla Model S of X lead naar een nieuwe klant, ontvangt u een Bijenkorf cadeaucard t.w.v. € 500,- en een MisterGreen Goldcard. 
  2. Tijdens de ambassadeursborrel wordt de ambassadeursprijs 2018 uitgereikt voor de beste ambassadeur van het elektrisch rijden. Dit jaar is dat een reis voor twee naar de Tesla fabriek in Freemont (California, USA)!

 

*De actie is geldig van 1 januari tot 31 december 2018 en alleen wanneer een lead converteert tot een klant met een contract van minimaal 48 maanden full operational lease. Prijzen worden pas uitgereikt nadat de door u aangedragen klant is uitgereden. Het ambassadeursprogramma is alleen voor klanten van MisterGreen.