BMW i3

 

BMW i3 leasen

Wilt u de BMW i3 leasen? De BMW i3 is het bewijs dat bewust rijden niet ten koste hoeft te gaan van rijplezier bij een leaseauto. De i3 is een compacte leaseauto met een opvallend ontwerp dat duurzaamheid uitstraalt. Naast dat de leaseauto volledig elektrisch is, is hij vervaardigt uit duurzame en recycelbare materialen zoals koolstofvezel en aluminium. Ook in het interieur is gekozen voor duurzame materialen, zoals bamboe gras en een plasticsoort die uit oude frisdrank flessen vervaardigd is.

 

Met een bereik van 300 kilometer per laadbeurt en zijn geringe omvang is de BMW i3 uitermate geschikt voor lease gebruik in Nederland. De BMW i3 kan zowel thuis als bij de meer dan 100 combo snellaadstations in Nederland opgeladen worden. Bekijk de kaart met alle snellaadstations in Nederland waar de i3 leaseauto opgeladen kan worden.

 

De i3 heeft een hypermodern én duurzaam interieur. Het gebruik van technologie en duurzame materialen geeft deze leaseauto een eigentijdse look. De leaseauto beschikt over technologische snufjes die je van een moderne auto als de i3 mag verwachten. De Park Assistant parkeert de i3 geheel zelfstandig in, de Traffic Jam Assistant stuurt op de snelweg actief met u mee en de Driving Assistant Plus voorkomt dreigende botsingen en houdt in het stadsverkeer een veilig afstand. Zoals u ziet is de i3 niet alleen een bewuste, maar ook zeker een gemakkelijke leaseauto.


Ziet u zichzelf al in de BWM i3 rijden? Dat kunt u al vanaf €629,- per maand deze auto leasen. Bekijk de voordelen die full operational lease u bieden of vraag snel een BMW i3 lease offerte aan.