Hyundai IONIQ

 

Hyundai IONIQ leasen

Wilt u de Hyundai IONIQ leasen? De Hyundai IONIQ is een stijlvolle, volledig elektrische auto met de beste aerodynamica van zijn klasse. Deze geruisloze leaseauto beschikt over een 100 procent emissievrije actieradius van tot wel 200 kilometer. Dit is voldoende voor de meeste dagelijkse ritten maar ook zeker voor een weekend weg.

 

Tijdens de rit wordt de nog beschikbare actieradius duidelijk op het scherm weergegeven. Dit scherm beschikt tevens over Apple Carplay, wat ervoor zorgt dat uw iPhone eenvoudig te bedienen is via het centrale scherm. De Wallbox laadt de accu van de IONIQ binnen vier uur volledig op. Maar de auto bevat ook over een snellaadfunctie die de accu binnen een half uur voor 80 procent oplaadt. Zo kunt u altijd zorgeloos de weg op!

 

“In één oogopslag snap je dat de Hyundai IONIQ de allerbeste bedoelingen heeft met Moeder Aarde”

- Review Autoreview.nl

 

De elektromotor van de IONIQ ligt voorin de wagen en heeft een vermogen van 88 kW (120 pk) en een indrukwekkende koppel van 295 Nm. Deze verbluffende motor zorgt voor een flitsende acceleratie, binnen 10 seconden zit u al op de 100 kilometer per uur.

 

De IONIQ kan minimaal 455 en maximaal 1410 liter bagage herbergen. Het interieur van deze Koreaanse auto is vervaardigd uit recyclebare materialen zoals suikerriet en soja-olie. De auto is voorzien van de luxe die u gewend bent, zoals parkeersensoren, airconditioning en elektrische ramen.


Zelf de innovatieve Hyundai IONIQ leasen? Bij MisterGreen kunt u de Hyundai IONIQ al vanaf €525,- per maand leasen. Dit bedrag is gebaseerd op 60 maanden full operational lease en 10.000 kilometer per jaar. Bekijk hier de voordelen die full operational lease u te bieden heeft of vraag snel een Hyundai IONIQ lease offerte aan.