Kia Soul EV

 

Kia Soul EV leasen

Wilt u de Kia Soul EV leasen? Kia heeft met de Soul EV een 100 procent elektrische leaseauto ontwikkeld waarbij rijplezier voorop staat. De Soul EV beschikt over een flink vermogen een een uitstekende koppel waardoor de auto in staat is snel te accelereren. De accu van 27 kWh geeft de Kia Soul EV leaseauto een actieradius van ruim 150 kilometer. De indrukwekkende prestaties, minimale geluidsproductie en verbluffende stabiliteit zorgen voor optimaal rijcomfort voor zowel de bestuurder als de passagiers.

 

De Kia Soul EV kenmerkt zich door zijn unieke verschijning maar is bovendien voordelig en milieuvriendelijk. Daarnaast biedt de auto al het comfort dat u gewend bent. Denk hierbij aan stuurbekrachtiging, cruise control, bediening via de app en klimaatregeling.

 

“De Kia Soul EV rijdt fantastisch, geen lawaai, heerlijke rust en een koppel waar je U tegen zegt”

- Review Autoweek

 

De 27 kWh accu kan thuis of op het werk, via publieke (snel)laadpalen en zelfs via het stopcontact opgeladen worden. De leaseauto wordt met twee kabels geleverd, één voor (publieke) laadpunten en één voor uw stopcontact thuis. De Soul EV leaseauto zit vol slimmigheidjes om de actieradius te verhogen, een voorbeeld hiervan is de airconditioning. Deze kan zodanig ingesteld worden dat hij alleen het werk doet voor de bestuurder. Normaal werkt dit systeem voor de gehele auto, ook al zit u er alleen in.

 

De achterstoelen van de Kia Soul EV kunnen eenvoudig naar voren geklapt worden om de bagageruimte van 287 naar 891 liter uit te bereiden. Onder de vloer van de bagageruimte zit nog een extra ruimte, waar spullen (zoals de laadkabels) uit het zicht opgeborgen kunnen worden.

 

Zelf een Kia Soul EV leasen? Dat kan bij MisterGreen al vanaf €580,- per maand. Vraag snel een Kia Soul EV lease offerte aan.