Nissan eNV200

 

Nissan e-NV200 leasen

 

Wilt u de Nissan e-NV200 leasen? De Nissan e-NV200 is een succesvolle kruising tussen de razend populaire Nissan NV200 bestelbus en de revolutionaire 100 procent elektrische Nissan LEAF. Het resultaat is de schone, ruime én voordelige Nissan e-NV200 leaseauto die dezelfde technologie als de Leaf gebruikt. Op een volle accu rijdt de eNV200 maar liefst 140 kilometer. Door middel van de snellaadfunctie is de accu binnen een half uur tot tachtig procent opgeladen. Opladen doet u bij openbare laadpalen, thuis en op het werk bij een oplaadpunt of simpelweg via een stopcontact.

 

De Nissan e-NV200 komt in twee varianten: de Optima en Evalia. Het verschil tussen deze twee is dat de Optima geschikt is voor het vervoeren van grotere ladingen en dat bij de Evalia de nadruk ligt op het vervoeren van 5 tot 7 personen. De e-NV200 Optima kenmerkt zich door zijn royale laadruimte met een verbluffende inhoud van 3.474 liter. De Optima is in staat om 770 kilo aan laadvermogen te verplaatsen, deze lading kan praktisch verdeeld worden over het laadruim omdat er maar liefst twee europallets achter de voorstoelen passen.

 

“Bij een bedrijfsauto zijn de kosten allesbepalend en dan is de e-NV200 dé ideale oplossing.”

- Review Autozine

 

De e-NV200 is dé elektrische bedrijfsauto van nu, dat blijkt ook wel uit het feit dat de cabine gemakkelijk te transformeren is tot mobiel kantoor. De voorste passagiersstoel is eenvoudig naar beneden te klappen om zo dienst te doen als bureau. Een ideale oplossing voor als u papierwerk dient te regelen na een afgeronde klus!

 

De slimme boordcomputer voorziet u van energiebesparende rij-instellingen en door middel van het multifunctionele beeldscherm wordt u voorzien over informatie betreffende uw verbruik, batterijvermogen en laadtijd. Uiteraard is dit scherm ook te gebruiken voor navigatie, telefoonfuncties en multimedia.


Ziet u uzelf al in de Nissan e-NV200 rijden? Dat kan bij MisterGreen al vanaf €479 per maand. Dit maandbedrag is gebaseerd op 60 maanden leasen en 10.000 kilometer per jaar. Benieuwd naar alle voordelen die full operational lease u bieden? Bekijk ze hier! Of vraag direct een Nissan env200 lease offerte aan.