Nissan Leaf

 

Nissan Leaf leasen

Wilt u de Nissan Leaf leasen? Maak kennis met de Nissan Leaf, één van de populairste elektrische leaseauto’s op de markt. De Leaf beschikt over een dynamische acceleratie met verhoogd koppel en biedt hierdoor vrijwel dezelfde prestaties als reguliere voertuigen met verbrandingsmotor.  

 

De Leaf is een bijzonder stille leaseauto met een forse laadruimte die gemakkelijk uit te bereiden is door de achterbank neer te klappen. Hij beschikt over al het comfort waar u aan gewend bent zoals stuurbekrachtiging, klimaatregeling en een touchscreen voor navigatie. Dit touchscreen kan tevens gebruikt worden om de dichtstbijzijnde vrije laadpaal te vinden, zo weet u zeker dat uw nieuwe leaseauto nooit zonder stroom zit!

 

“Stil, soepel en comfortabel. De Leaf rijdt in de stad/druk verkeer erg fijn door de automaat en de elektromotor”

- Review Autoweek

 

Afhankelijk van het laadpunt, laadt de 40 kWh Nissan Leaf accu op binnen 30 minuten tot maximaal vijf-en-een-half uur. Met een volle accu heeft uw Nissan Leaf leaseauto een actieradius van 135 tot 180 kilometer, afhankelijk van uw rijgedrag en weersomstandigheden. Wat betreft het type laadpunt is de Leaf enorm flexibel, snellaadpalen, publieke laadpalen of een stopcontact bij huis: als er stroom uit komt laadt de Leaf op. De accu van de Leaf is in de vloer gemonteerd, hierdoor heeft de leaseauto een laag zwaartepunt dat zorgt voor een stabiele en comfortabele rijervaring.


De Nissan Leaf kunt u bij MisterGreen al leasen vanaf een bescheiden €467,- per maand. Dit op basis van 60 maanden full operational lease met 10.000 kilometer per jaar. Bekijk alle voordelen van full operational lease of vraag snel een Nissan Leaf lease offerte aan.