Renault Zoe

 

De Renault ZOE R90 Z.E. 40 Life

 

De compacte en moderne Renault ZOE heeft de nieuwste technieken op het gebied van elektrisch rijden aan boord. Met een 41 kWh batterij heeft de ZOE een rijbereik van maar liefst 400 kilometer (NEDC) op een volle acculading. Ook het opladen van de batterij gaat eenvoudig en snel met 22 kW. Dit betekent van 0 tot 80 procent in slechts anderhalf uur! Thuis opladen gaat met uw eigen Z.E. goedgekeurd laadstation t.w.v. €1.500* die bij de bestelling hoort. 

 

Om het meeste uit de batterij te halen, heeft Renault de ZOE zeer gestroomlijnd ontworpen. Deze mooie lijnen zijn niet alleen fraai voor het oog, het rijbereik wordt er ook aanzienlijk beter van. Maak daarnaast handig gebruik van de My Z.E. Inter@ctive app waarmee je in de zomer en winter de temperatuur op voorhand kunt reguleren. Zo hoef je nooit meer in een te koude of te warme auto te zitten!

 

“Elektrisch rijden in de ZOE is in één woord geweldig. De rust, het vloeiende, het is echt autorijden 2.0”

- Review Autoweek

 

Via MisterGreen least u de Renault ZOE R90 Z.E. 40 Life voor 399 euro excl. btw op basis van full operational lease, 48 maanden looptijd en 10.000 kilometer per jaar. Bekijk de vele voordelen die full operational lease u bieden of vraag direct een Renault ZOE R90 Z.E. 40 Life lease offerte aan.

 

* Voor een 22kW thuislaadstation vereist bepaalde elektrische infrastructuur. Als er aanpassingen in de infrastructuur nodig zijn dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening.