Tesla Model 3 Leasen

 

Bestel de Tesla Model 3 leaseauto vandaag nog!

Wilt u de Tesla Model 3 leasen? Maak kennis met de Tesla Model 3 leaseauto, de nieuwste telg uit de Tesla familie die de transitie naar duurzame mobiliteit moet versnellen. Met de aantrekkelijke prijs van zo’n €35.000 zorgt Tesla ervoor dat elektrisch rijden bereikbaar wordt voor iedereen!

De prestaties van de Model 3 zijn, in tegenstelling tot de prijs, niet bescheiden te noemen van deze leaseauto. Met een acceleratie van 0 naar 100 kilometer per uur in minder dan 6 seconden en een bereik van 345 kilometer per laadbeurt doet de Model 3 zeker niet onder voor andere elektrische auto’s die u kunt leasen in dezelfde prijsklasse.

De veiligheidsscore van 5 sterren in alle categorieën maakt de Tesla Model 3 de veiligste leaseauto in zijn klasse. Bent u op zoek naar veiligheid, comfort én indrukwekkende prestaties? Dan is de Model 3 zeker dat wat u zoekt in een leaseauto.

Lease de Model 3 en ontvang een auto met:

  • Prachtig Tesla design
  • Een bereik van maar liefst 345 kilometer per laadbeurt
  • Van 0 naar 100 kilometer per uur in minder dan 6 seconden
  • Zitplaatsen voor 5 volwassenen
  • Een veiligheidsscore van 5 sterren in alle categorieën
  • Supercharging aanwezig
  • Autopilot hardware aanwezig


Wilt u in Q1 2019 de Tesla Model 3 leasen? Bestel de Tesla Model 3 leaseauto vandaag nog!

Club van 1.000

MisterGreen Electric Lease (“MisterGreen”) en De Nederlandse Energie Maatschappij (“NLE”) slaan de handen ineen om zo snel mogelijk 1.000 Tesla’s Model 3 voor Nederland veilig te stellen. De initiatiefnemers hopen hiermee elektrisch rijden in Nederland een enorme stimulans te geven.

MisterGreen en NLE hebben een inkoopcombinatie gevormd om vanuit die kracht de extreem gewilde Tesla Model 3 tijdig te kunnen reserveren voor haar klanten. De Model 3 zal geproduceerd worden door Tesla Motors, de fabrikant uit de Verenigde Staten.

Na de succesvolle introductie van de Model S en Model X komt Tesla Motors begin 2018 met de Model 3. In tegenstelling tot de eerdere modellen uit de hogere prijscategorie, komt dit nieuwste model voor een prijs van naar schatting € 35.000; en dat in combinatie met slechts 4% bijtelling.

“Wij geloven dat de Model 3 een gamechanger gaat worden. Met de Model 3 komt elektrisch rijden in één klap binnen bereik van een waanzinnig grote groep mensen”, aldus Harald Swinkels, oprichter en CEO van NLE.

"Nederland heeft de potentie een gidsland te worden voor elektrisch rijden. Nederland bezit nu al een landelijk dekkende en kwalitatief hoogwaardige snellaadinfrastructuur. Geïnteresseerden kunnen zich bij dit initiatief aansluiten op teslamodel3lease.nl”, aldus Mark Schreurs, oprichter van MisterGreen Electric Lease.

Er is nog plek binnen de Club van 1.000 voor geïnteresseerden die als eerste een Tesla Model 3 in Nederland willen rijden. Via deze link kom je op de bestelpagina voor het plaatsen van een reservering.