Tesla Model S

 

Tesla Model S leasen

Wilt u een Tesla Model S leasen? De vernieuwde Model S is erg aantrekkelijk om te leasen. De Tesla Model S is ontworpen met veiligheid en gemak als uitgangspunt en is hierdoor één van de veiligste auto’s die je kunt leasen. De topuitvoering accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 2,7 seconden waardoor de Model S allesbehalve saai te noemen is!

De Tesla Model S is een leaseauto gemaakt voor de bestuurder. Met andere woorden; een leaseauto gemaakt voor ú. De combinatie van de excellente audio techniek en de unieke, stille aandrijving zullen u perplex doen staan. Het middelpunt van de cabine is het 17 inch grote touchscreen, dat richting u is gedraaid voor een optimale gebruikservaring.

 

“Wat ik niet had verwacht was dat ik in een soort ruimteschip zou stappen, het was als een auto uit de toekomst!”  

- Simon, de eerste Tesla Model S-bestuurder in Australië

 

Door middel van het touchscreen zijn de vele functionaliteiten van de Model S te regelen. Hierbij moet u denken aan het openen van het panoramadak om een fris briesje binnen de auto te laten, Spotify om uw favoriete muziek af te spelen of het navigatiesysteem die u eenvoudig naar uw lunchafspraak navigeert. De controle over uw Tesla Model S bevindt zich letterlijk in uw vingertoppen.

 Tot slot beschikt de Model S over de nodige hardware om volledig zelfstandig op de snelweg te rijden, van oprit tot afrit. De automatische piloot van Tesla is twee keer veiliger dan de gemiddelde menselijke bestuurder. Naast dat het een stuk veiliger is, bespaart het u tevens de stress van het rijden op de snelweg, bijvoorbeeld wanneer u met uw Tesla Model S in de file staat.


Bent u overtuigt van de Tesla Model S? U rijdt de vernieuwde Tesla Model S 75D al vanaf €999,- per maand. Bekijk de vele voordelen die full operational lease u biedt of vraag snel een Tesla Model S offerte aan.

Word ambassadeur

Word ambassadeur van MisterGreen en ontvang de MisterGreen Goldcard 2018. Dat betekent kosteloos snelladen bij diverse snellaadstations in Nederland. Dit aantal snelladers in Nederland groeit hard. Lees de voorwaarden en meld u direct aan. De MisterGreen Goldcard is geldig van 1 januari tot 31 december 2018. Bekijk hier waar u met de Goldcard allemaal gratis kunt laden! 

Razendsnel gratis laden!

Met het MisterGreen snellaadnetwerk en de Tesla Superchargers kunnen Model S ​​eigenaren gratis laden tussen steden langs drukke snelwegen in heel Europa. De Superchargers bieden een halve lading in slechts twintig minuten. De laders zijn strategisch geplaatst om eigenaren met minimale stops te laten rijden. Met meer dan honderd snelladers, geniet u in Nederland anno 2017 van een dekkend laadnetwerk!