Tesla Model X

 

Tesla Model X leasen

Wilt u de Tesla Model X leasen? De Tesla Model X is de SUV van Tesla en is ontworpen met veiligheid als voornaamste uitgangspunt, en dat is te merken in deze leaseauto! Door de lage ligging van de batterij heeft de Model X een laag zwaartepunt. Hierdoor is de kans om over de kop te slaan gehalveerd ten opzichte van andere SUV’s.

De Model X beschikt uiteraard niet over een grote verbrandingsmotor, op de plek waar deze bij andere auto’s zit, is een extra bagageruimte geplaatst. Deze bagageruimte fungeert tevens als enorme kreukelzone. Optioneel biedt de Model X maar liefst ruimte voor zeven personen én hun bagage, u kunt dus altijd alles en iedereen meenemen in deze leaseauto.

 

“Als je interesse hebt in een familievriendelijke, elektrische SUV, is de Tesla Model X wat je zoekt!”  

- Editors of the Edmunds

 

Met de acceleratie van 0 naar 100 kilometer per uur heeft Tesla absoluut geen compromis gesloten. Daarnaast heeft de Model X standaard vierwielaandrijving, luchtvering en een accu met een capaciteit van 75 kWh. Voor maximale actieradius kan er een grotere accu worden gekozen tot 100 kWh, waardoor de Model X auto een bereik heeft van maar liefst 565 kilometer NEDC.

Net als de andere Tesla modellen die u kunt leasen beschikt ook de Model X over de nodige hardware om volledig zelfstandig, van oprit tot afrit, op de snelweg te rijden. De automatische piloot van Tesla is maar liefst twee keer veiliger dan de gemiddelde menselijke bestuurder. Naast dat Model X leasen erg veilig is, bespaart het u tevens de stress van het rijden op de snelweg.

Ziet u uzelf al rijden in de Model X leaseauto met haar ‘Falcon Wing’ vleugeldeuren? U rijdt de Tesla Model X al vanaf €1.069,- per maand. Bekijk de vele voordelen die full operational lease u biedt of vraag snel een Tesla Model X lease offerte aan.

Word ambassadeur

Word ambassadeur van MisterGreen en ontvang de MisterGreen Goldcard 2017. Dat betekent kosteloos snelladen bij diverse snellaadstations in Nederland. Dit aantal snelladers in Nederland groeit hard. Lees de voorwaarden en meld u direct aan. De MisterGreen Goldcard  is geldig van 1 januari tot 31 december 2017. Bekijk hier waar u met de Goldcard allemaal gratis kunt laden! 

In minuten gratis laden

Met het MisterGreen snellaadnetwerk en de Tesla Superchargers kunnen Model S ​​eigenaren gratis laden tussen steden langs drukke snelwegen in Nederland en Europa. Superchargers bieden een halve lading in slechts 20 minuten en zijn strategisch geplaatst om de eigenaren van station naar station met minimale stops te laten rijden. Nederland heeft anno 2017 al een dekkend netwerk van snelladers. Er staan inmiddels meer dan 100 snelladers in Nederland.