Volkswagen e-Golf

 

Volkswagen e-Golf leasen

Wilt u de Volkswagen e-Golf leasen? Volkswagen heeft het met de e-Golf mogelijk gemaakt om elektrisch een Golf te rijden. De e-Golf is een aantrekkelijke leaseauto en heeft een 35,8 kWh accu wat de auto een actieradius van zo’n 250 kilometer geeft. De Volkswagen e-Golf is een veilige, comfortabele, luxe én CO2 neutrale leaseauto. Deze auto is geschikt voor ritten in de stad, maar met zijn behoorlijke actieradius ook zeker voor hierbuiten. Als u ooit in een Golf gereden heeft, heeft u waarschijnlijk niet lang nodig om te wennen aan een e-Golf. De rijervaring in deze leaseauto is namelijk erg vergelijkbaar.

 

Als de accu leeg is van de e-Golf kunt u bij een laadpunt thuis, op het werk of bij één van de vele laadpunten die Nederland rijk is, de accu binnen 5,5 uur volledig opladen. Wanneer u onderweg bent kunt u via de snellaadfunctie de accu van de e-Golf in drie kwartier tot maar liefst 80 procent opladen.

 

“De Volkswagen e-Golf rijdt stil, soepel en bijna gratis!”

- Review Autoweek

 

De e-Golf beschikt over alle technische snufjes die u van Volkswagen gewend bent. Zo remt Front Assist automatisch af wanneer u te dicht op uw voorganger zit. Traffic Jam Assist remt en accelereert automatisch in een file waardoor filerijden ineens een ontspannen bezigheid wordt in deze leaseauto! De e-Golf beschikt over een 23,4 centimeter grote touchscreen waarmee navigatie-, radio en het multimediasysteem eenvoudig bediend kunnen worden door middel van uw stem of met handgebaren.

 

Ziet u uzelf al in de sportieve Volkswagen e-Golf rijden? U kunt de e-Golf leasen bij MisterGreen al vanaf €556,- per maand. Bekijk hier de voordelen van full operational lease of vraag eenvoudig een Volkwagen e-Golf lease offerte aan.