Volkswagen e-Up

 

Volkswagen e-up! leasen

Wilt u de volkswagen e-up! leasen? Na decennia lang te experimenteren met elektrisch rijden is Volkswagen er met de e-up! Volkswagen in geslaagd een compacte volledig elektrische auto te ontwikkelen. Naast het feit dat de e-up! geen CO2 uitstoot, is deze leaseauto geruisloos, stoer en voordelig. De energiekosten bedragen nog geen drie euro per honderd kilometer.

 

Met zijn compacte omvang en een actieradius van maar liefst 140 kilometer per laadbeurt is de Volkswagen e-up! uitermate geschikt voor lease gebruik in Nederland. De auto zit vol kleine slimmigheidjes, zo wordt de rem-energie gebruikt om de 20 kWh accu te laden en krijg je twee laadsnoeren, één voor thuis en publieke laadpalen en de ander om in noodgevallen te laden via een huishoudelijk stopcontact.

 

“De Up rijdt erg volwassen, stuurt goed en ligt strak op de weg, ook als je iets harder rijdt.”

- Review Autoweek

 

De accu kan opgeladen worden via oplaadpunten thuis en op het werk, bij publieke oplaadpalen maar ook via huishoudelijke stopcontacten, zo weet je zeker dat je nooit zonder stroom zit. Tevens beschikt de e-up! over een snellaadfunctie wat de accu van 10 tot 80 procent oplaadt in slechts 16 minuten.

 

Het interieur van de e-up! straalt functionaliteit uit met behoorlijk wat ruimte voor zowel de bestuurder als passagiers. Daarnaast bevat de Volkswagen e-up leaseauto alle snufjes die u gewend bent van Volkswagen, zoals: stoelverwarming, elektrische voorruitverwarming en airconditioning.


Zelf een Volkswagen e-up! rijden? Dat kan, bij MisterGreen kunt u de e-up al leasen vanaf €409 per maand. Dit op basis van 60 maanden leasen en 10.000 kilometer per jaar. Bekijk hier alle voordelen van full operational lease op een rijtje of vraag snel een Volkswagen e-up! lease offerte aan.