Full operational lease

 

Wilt u ontdekken waarom full operational lease ideaal voor u is? Bij full operational lease bent u niet de financiële eigenaar van de auto, maar de leasemaatschappij.

Full operational lease is een van de meest gekozen leasevormen, waarbij ingespeeld wordt op de wereldwijde ontwikkeling die gaande is waarbij een verschuiving van bezit naar gebruik zichtbaar is. Dit betekent dat bij full operational lease de leasemaatschappij verantwoordelijk is voor het onderhoud, afschrijvingen, verzekeringen en reparaties. U heeft dus geen omkijken meer naar al deze financiële en administratieve zaken, het enige dat u nog hoeft te doen is rijden; wel zo makkelijk.

 

De voordelen

Elektrisch rijden is erg voordelig, de brandstofkosten zijn vrijwel nihil en de prijs per kilometer is erg laag. Daarnaast kunt u zoveel rijden als u wilt zonder dat u zich druk hoeft te maken over het milieu. Wanneer u elektrisch rijdt met een full operational leasecontract, dan bent u voordelig af. Bij full operational lease betaalt u namelijk gedurende een vooraf vastgestelde periode een vast bedrag per maand, ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de restwaarde van de auto en hoe dit uw balans beïnvloed. Door te kiezen voor full operational lease komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Doordat de leasemaatschappij bij full operational lease de financiële eigenaar van de auto wordt, komt de auto niet op uw balans te staan en wordt er geen externe financiering aangegaan. Hierdoor kunt u uw geld in uw bedrijf investeren en focussen op dat waar u goed in bent. 

 

“De reden dat ik mijn auto’s altijd via full operational lease gereden heb is dat ik zo niet na hoef te denken over bijvoorbeeld afschrijving, verzekeringen en onderhoud. Alles loopt via de leasemaatschappij en dat scheelt mij een hoop kopzorgen.