MisterGreen bouwt eigen snellaadstations

 

The Fast Charging Network

Snellaadpunten zijn als de tankstations voor reguliere auto’s. Net als een verbrandingsmotor, heeft een motor van een elektrische auto brandstof nodig, in het laatste geval stroom. Om de transitie naar elektrisch rijden mogelijk te maken is het belangrijk dat er een dekkend netwerk van oplaadpunten is. MisterGreen draagt hieraan bij door middel van ons eigen netwerk van snelladers aan snelwegen in de Randstad. Deze A-locaties zijn voorzien van zonnepanelen zodat ze hun eigen energie opwekken en dus volledig duurzaam zijn.

 

“Wist u dat MisterGreen 16 snellaadstations heeft in de Randstad, waar u als ambassadeur van MisterGreen gratis gebruik van kunt maken”

 

Bekijk hier waar u onze snellaadstations kunt vinden en hier de tarieven die wij voor snelladen hanteren. Bezoek voor meer informatie over ons Fast Charging Network onze website thefastchargingnetwork.nl

 

Word ambassadeur van elektrisch rijden

Ambassadeurs van MisterGreen werken samen met ons om de transitie naar duurzame mobiliteit in Nederland te versnellen. Als Ambassadeur krijgt u een Goldcard, met deze pas kunt u uw elektrische auto kosteloos laden bij één van onze Fast Charging punten. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse Ambassadeur Borrel met mede EV-rijders en Ambassadeurs. U kunt al Ambassadeur worden na het aandragen van één nieuwe klant bij MisterGreen.