MisterGreen installeert laadstations en zonnepanelen

 

 

Maak uw elektrische auto nog duurzamer met zonne-energie!

Laadpunten met zonnepanelen is een belangrijke oplossing op een groot probleem bij elektrisch rijden. Zo is elektrisch rijden op zich al duurzaam, maar bestaat er nog steeds de kans dat u rijdt op elektriciteit die opgewekt is in vuile kolencentrales. Als u echt 100 procent duurzaam wil rijden, rijdt u daarom op zonne-energie. Beter nog: energie opgewekt door middel van eigen zonnepanelen! Niet alleen rijdt u dan volledig Co2-neutraal, maar ook nog eens extra voordelig. Rijden op zonne-energie is erg aantrekkelijk door de vele fiscale voordelen die hierop van toepassing zijn. Deze voordelen gelden zelfs wanneer u zakelijk rijdt, maar de zonnepanelen op uw privé-woning plaatst.

 

Wij hebben onze krachten gebundeld met de specialisten van OpdeZon, experts op het gebied van zonne-energie. Hierdoor kunnen wij u als geen ander op weg helpen met elektrisch rijden op (zelf opgewekte) zonne-energie. Samen voorzien wij u van een complete oplossing, die past bij uw situatie. Vervolgens monitoren en onderhouden we uw zonne-energiesysteem en laadpunten. Bij ons kunt u kiezen uit drie pakketten, bekijk hieronder wat ieder pakket inhoudt en welke het beste bij uw wensen aansluit.

 

Starter pakket | Zonne-Energie van eigen bodem

Uw elektrische auto wordt opgeladen door middel van zonnestroom afkomstig van Nederlandse zonnepanelen. De stroom is afkomstig van groene energieleverancier Vandebron, zo weet u zeker dat u op de schoonste stroom van eigen bodem rijdt!

 

Advanced pakket | Uw persoonlijke laadpunt

Met het advanced pakket profiteert u van een eigen laad-infrastructuur. Uw elektrische auto comfortabel en veilig thuis laden met uw eigen laadpunt. Dit is inclusief smart charging en een handig administratiesysteem. Uw laadpunt wordt uiteraard gevoed door zonnestroom van eigen bodem afkomstig van groene energieleverancier Vandebron.

 

Premium pakket | Rijden op zelf opgewekte zonnestroom

Wanneer u all the way wil gaan, is het premium pakket voor u. Hiermee wekken zonnepanelen op het dak van uw huis de stroom op voor uw elektrische auto. Vanzelfsprekend is dit 100 procent Co2-neutraal én fiscaal voordelig. Uw zelf opgewekte zonnestroom wordt via uw persoonlijke laadpunt aan uw elektrische auto geleverd.

 


Wilt u profiteren van al het goede dat de zon te bieden heeft? Meld u aan voor ons totaalplan via lindsay@mistergreen.nl, vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.