Vandebron

Een duurzame partner van MisterGreen

MisterGreen steunt de missie van onze duurzame partner: energieleverancier Vandebron. De missie van Vandebron is namelijk om Nederland zo snel mogelijk over te brengen op 100% duurzame energie. Een goede match dus met de missie van MisterGreen:

“MisterGreen rust niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is!”

Samenwerking MisterGreen & Vandebron

Rijden in een volledig elektrische auto zonder uitstoot van CO2 is goed voor het milieu. Dit wist je waarschijnlijk al. Het is echter nog maar een eerste stap. Elektrisch rijden met duurzame energie is namelijk nog veel beter! Vandebron levert duurzame energie door uitsluitend samen te werken met lokale producenten van wind- en zonne-energie.

Vandebron laadpas voor alle MisterGreen klanten

Daarom biedt MisterGreen alle klanten een Vandebron laadpas aan. Met deze laadpas heb je toegang tot alle openbare laadpalen in Nederland, België en Duitsland. Je betaalt geen extra kosten per laadsessie, maar maandelijks € 3,50 aan abonnementskosten. Maak je thuis ook al gebruik van de duurzame energie van Vandebron? Dan betaal je maar € 1,50 per maand.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery