Persbericht door AUMACON: MisterGreen op plek 52 in prestigieuze lijst

Tijdens het Nationaal Autolease Event van dinsdag 29 oktober ontvingen oprichters Mark Schreurs en Florian Minderop het eerste exemplaar van de nieuwe uitgave "AUMACON Leasemaatschappij Top-100 onderzoek". MisterGreen is op plek 52 terug te vinden in deze prestigieuze lijst.

AUMACON Leasemaatschappij Top-100 onderzoek:

Jaarlijks wordt de AUMACON Leasemaatschappij Top-100 onderzoek gepresenteerd tijdens het Nationaal Autolease Event in Ouderkerk aan de Amstel. Dit jaar werd de eerste editie door Clem Dickmann, marktanalist en directeur van AUMACON, overhandigd aan oprichters aan MisterGreen.

Clem Dickmann tijdens de overhandiging:

“MisterGreen neemt in Nederland – op basis van wagenparkomvang – thans de 52ste plaats in, een jaar daarvoor was dat nog de 73ste plek. Een sterke groei dus, des te opmerkelijker dat het bedrijf dit realiseert door zich vrijwel uitsluitend te richten op zakelijke lease van EV’s. Daarnaast is men als ook actief in België en Duitsland en biedt MisterGreen als een van de weinige leasemaatschappijen ook occasionlease aan.”

Persbericht AUMACON:

Voor het volledige persbericht van AUMACON verwijzen wij graag naar deze link.
bron: AUMACON Leasemaatschappij Top-100

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery