Probeer Geavanceerde Autopilot nu 2 weken gratis!

Regelmatig schrijven wij over de vele voordelen die de Geavanceerde Autopilot van Tesla biedt. Niet voor niets besluiten veel leaserijders om gebruik te maken van deze functie. Toch zijn er ook Tesla-eigenaren die nog geen gebruik maken van de Geavanceerde Autopilot. Aan die mensen biedt Tesla nu een ‘free trial’ aan van 2 weken. Ook voor klanten van MisterGreen die nog geen gebruik maken van Geavanceerde Autopilot is dit mogelijk. Lees verder.

Wat is Geavanceerde Autopilot?

Indien je Tesla is uitgerust met de noodzakelijke hardware (camera’s en sensoren rondom de auto) is het mogelijk om te updaten naar de Geavanceerde Autopilot. Alle Tesla’s met een bouwjaar vanaf februari 2016 zijn uitgerust met deze hardware.

Heb jij nog geen Geavanceerde Autopilot en wil je weten of jouw Tesla geschikt is voor deze update neem dan contact met ons op. Je kan ook een email sturen naar support@mistergreen.nl of bellen naar +31207719026

Na de Geavanceerde Autopilot update beschikt je Tesla over de volgende functionaliteiten:

  • Je Tesla past de snelheid automatisch aan de verkeersomstandigheden aan (Adaptive Cruise Control)
  • Behoudt zijn positie op de rijstrook
  • Wisselt in de toekomst van rijstrook zonder opdracht van de bestuurder (nu moet je nog zelf richting aangeven).
  • Neemt in de toekomst zelf opritten en afritten van snelwegen
  • Verlaat in de toekomst de snelweg wanneer je de bestemming wordt benadert
  • Parkeert zelf op een parkeerplek in de buurt en rijdt je garage in en uit (Summon).

De Geavanceerde Autopilot moet echter worden beschouwd als een assistentie functie voor de bestuurder. Tesla is continu de functionaliteiten aan het updaten. Sommige hiervan zijn dan ook pas later beschikbaar zoals je hierboven kan lezen. Belangrijk is ook om te weten dat de bestuurder altijd verantwoordelijk blijft voor het onder controle houden van de auto.

Gratis Autopilot trial ook beschikbaar voor MisterGreen klanten

Tot 30 september 2018 biedt Tesla een gratis proefperiode aan van 2 weken zodat klanten kennis kunnen maken met de Geavanceerde Autopilot. Daar kan je hier meer over lezen. Tijdens of na deze proefperiode is het mogelijk om de Geavanceerde Autopilot aan te schaffen tegen een gereduceerd tarief. Dit is ook mogelijk voor leaserijders van MisterGreen.

Wil je hier meer over weten?

Neem dan contact met ons op of stuur een email naar support@mistergreen.nl. Bellen kan ook naar +31207719026.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery