Profiteer nog van 7.500 gratis Supercharger-kilometers tot 28 mei!

Tesla heeft onlangs haar referral programma aangepast. Momenteel kan je nog profiteren van 7.500 gratis Supercharger-kilometers wanneer je zelf of iemand anders jouw referralcode gebruikt om een Tesla aan te schaffen. Als je dus een paar vrienden aandraagt rijd je dus op gratis stroom heel de wereld rond! Daarnaast sla je twee vliegen in één klap als je ook nog eens gebruik maakt van het referral programma van MisterGreen. Lees verder.

Ontvang twee beloningen in één klap

Momenteel word je door Tesla beloond met 7.500 gratis Supercharger-kilometers als je iemand aandraagt voor 28 mei. Na 28 mei wordt de beloning teruggeschroeft naar "slechts" 1.500 gratis Supercharger-kilometers. Bij iedere referral maak je nu tevens vijf keer kans om negen maanden Founders-Serie Model Y of drie maanden een Founders-serie Roadster supercar te ervaren! Tesla-eigenaren die al gratis Supercharging hebben, krijgen tien winkansen.

Als je ook nog iemand aandraagt via het referral programma van MisterGreen dan krijg je een Bijenkorf cadeaukaart t.w.v. €250,-. Let op: dit geldt alleen als de persoon die je aandraagt een Tesla Model 3, S of X gaat leasen bij MisterGreen en ook voldoet aan de andere voorwaarden.

Hoe werkt het?

Lees hieronder hoe de beide referral programma’s werken.

Tesla Referral Programma
Open je Tesla app. Rechtsboven in de hoek vind je een klein schatkistje (zie afbeelding hieronder). Als je hierop klikt vind je jouw persoonlijke Tesla referralcode. Deel deze code met mensen die geïnteresseerd zijn in een Tesla. Als geïnteresseerden jouw code gebruiken om een Tesla te bestellen dan ontvang jij een reward.

Tesla app MisterGreen

MisterGreen Referral Programma
MisterGreen heeft zelf ook een referral programma. Deze kan je hier vinden. Vul de gegevens van jouw referral en die van jezelf via deze link in. Alleen referrals die via die link zijn ingevuld en aan de voorwaarden voldoen worden beloond met een reward.

MisterGreen referralprogramma

Aanradertjes (voor jezelf of vrienden)

Onlangs heeft Tesla de levertijd aangekondigd van de populaire Tesla Model 3 Standard Range Plus. Als je deze nu bestelt wordt de auto geleverd in juni. Met een basisprijs van €47.800,- valt deze variant van onder de €50K grens waardoor je dus profiteert van lage 4% bijtelling over de hele fiscale waarde. Heb je behoefte aan meer actieradius? Dan is de Tesla Model 3 Long Range met achterwielaandrijving wellicht iets voor je met een bereik van maar liefst 600 kilometer (WLTP). We hebben de totale kosten van deze variant hier vergeleken met die van de BMW 320i. Klik hier.